Μοσχάτο: Θρίλερ με τον θάνατο 50χρονου – Πρόσωπο «κλειδί» η γυναίκα που ήταν μαζί του

Ως ανθρωποκτονία εκ προθέσεως αντιμετωπίζει πλέον η ΕΛ.ΑΣ. τον θάνατο του 50χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Άνδρου στο Μοσχάτο. Το θύμα, που ασχολείτο με ασφαλιστικά προγράμματα, εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας από άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Θρίλερ στο Μοσχάτο: Αποκλειστικές εικόνες από το σπίτι που βρέθηκε απαγχονισμένος ο 50χρονος – Ο καβγάς που προηγήθηκε

Η γυναίκα που ήταν μαζί του στο διαμέρισμα είναι το πρόσωπο – “κλειδί” και φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις. 

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση και αν τελικά ο θάνατος του άνδρα ήταν αυτοκτονία ή δολοφονία. Πάντως τα πρώτα ευρήματα «δείχνουν» εγκληματική ενέργεια.

Θρίλερ στο Μοσχάτο: «Μου χρωστούσε λεφτά και πήγα σπίτι του να τα ζητήσω» – Τι είπε η γυναίκα για τον απαγχονισμένο άνδρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στα πρώτα λόγια της στους αστυνομικούς, η γυναίκα ισχυρίστηκε πως όταν πήγε στο διαμέρισμά του τσακώθηκαν. «Μου χρωστούσε λεφτά και πήγα σπίτι του να τα ζητήσω πίσω» φέρεται να είπε η γυναίκα. Μετά, εκείνος πήγε στο δωμάτιό του και επειδή άργησε να βγει, η ίδια άνοιξε την πόρτα και τον είδε κρεμασμένο με μία ζώνη. «Προσπάθησα να τον κατεβάσω, αλλά δεν τα κατάφερα» φέρεται, επίσης να υποστήριξε στους αστυνομικούς.

Μοσχάτο
Το διαμέρισμα του άτυχου άνδρα

Πάντως, την αστυνομία ενημέρωσαν οι γείτονες οι οποίοι άκουσαν τις φωνές και τους θορύβους από το διαμέρισμα του 2ου ορόφου. Την προανάκριση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο του enikos.gr, από το διαμέρισμα που βρέθηκε απαγχονισμένος ο 50χρονος

Μοσχάτο Μοσχάτο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ