Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Ποιοι επίσημοι φεύγουν σήμερα – Σε ισχύ τα μέτρα ασφαλείας

Σε ισχύ παραμένουν τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας καθώς μέλη των βασιλικών οικογενειών που επισκέφθηκαν την Ελλάδα για να παρευρεθούν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αποχωρούν σήμερα.

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Στο Τατόι «έσπασε ο πάγος» ανάμεσα στον βασιλιά Φελίπε και τον Χουάν Κάρλος – Η αγκαλιά πατέρα και γιου

Συγκεκριμένα σήμερα αναχωρούν η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας και ο διάδοχος του θρόνου Φρειδερίκος, ο βασιλιάς της Σουηδίας, Κάρολος Γουσταύος ΙΣΤ’, ο Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου Ερρίκος και ο διάδοχος της Νορβηγίας, πρίγκιπας Χάακον.

Ήδη από τη Δευτέρα έχουν αναχωρήσει ο Βασιλιάς της Ισπανίας, Φελίπε, με την σύζυγό του, Λετίθια, ο επίτιμος βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, η βασιλική πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας, ο βασιλιάς της Ολλανδίας, Γουλιέλμος – Αλέξανδρος, με τη βασίλισσα Μάξιμα, και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό.

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Γιατί δεν υπήρχε φωτογραφία του στο φέρετρο

Σχετικά με τα μέτρα, θα εφαρμοστεί έως το μεσημέρι το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. καθώς οι 1.000 αστυνομικοί παραμένουν επί ποδός, ενώ κατά τις αναχωρήσεις με προορισμό το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα γίνουν και έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπου κριθεί απαραίτητο.

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας τόσο έξω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», όσο και εντός του χώρου, όπου τοποθετήθηκαν μηχανήματα X-RAY για να ελέγχονται όσοι μπαίνουν.

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τι σημαίνει η φράση «βασιλέως ημών γενόμενος» που είπε ο Αρχιεπίσκοπος στην εξόδιο ακολουθία

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ