Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Στο Τατόι «έσπασε ο πάγος» ανάμεσα στον βασιλιά Φελίπε και τον Χουάν Κάρλος – Η αγκαλιά πατέρα και γιου

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας παραβρέθηκε σήμερα στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος ήταν αδελφός της βασιλομήτορος Σοφίας, της Ισπανίας.

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Γεύμα στους υψηλούς προσκεκλημένους παραθέτει η οικογένεια

Οι σχέσεις του βασιλιά Φελίπε με τον πατέρα του Χουάν Κάρλος είναι ψυχρές και χαρακτηριστικό είναι πως οι δυο άνδρες δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά στη Μητρόπολη Αθηνών. Τα πάντα άλλαξαν όταν βρέθηκαν στο Τατόι για την ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Παρουσία υψηλών προσκεκλημένων η κηδεία του – Όσα έγιναν στη Μητρόπολη και το Τατόι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού STAR, ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε, στο Τατόι, μετά την ταφή του τέως βασιλιά Κωσταντίνου πλησίασε τον πατέρα του, τον αγκάλιασε και του μίλησε.  Στο σπάνιο στιγμιότυπο που κατέγραψε η κάμερα, ο Φελίπε αγκάλιασε εγκάρδια και φίλησε τον πατέρα του Χουάν Κάρλος, ο οποίος λόγω κινητικών προβλημάτων, μεταφέρθηκε στο παρεκκλήσι με ένα μικρό όχημα.

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Γιατί δεν ήρθαν στην Ελλάδα ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

 

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Βασιλικός Οίκος της Ισπανίας με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρθηκε στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. «Τελετή ταφής του βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδας στο οικογενειακό νεκροταφείο του Τατοΐου», ήταν ο τίτλος της ανάρτησης και την συνόδευαν τέσσερις φωτογραφίες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ