Θρίλερ στο Μοσχάτο: «Μου χρωστούσε λεφτά και πήγα σπίτι του να τα ζητήσω» – Τι είπε η γυναίκα για τον απαγχονισμένο άνδρα

«Μου χρωστούσε λεφτά και πήγα σπίτι του να τα ζητήσω πίσω» φέρεται να είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς, που διερευνούν την μυστηριώδη υπόθεση με τον απαγχονισμένο άνδρα, στο Μοσχάτο.

Ναύπλιο: Εστιατόριο έδιωξε ομόφυλο ζευγάρι επειδή «υπάρχουν παιδιά και ηλικιωμένοι»

Η γυναίκα εντοπίστηκε μέσα στο διαμέρισμα του νεκρού άνδρα και εξετάζεται αυτή την ώρα από τους αστυνομικούς, προκειμένου να πέσει φως στις συνθήκες θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στα πρώτα λόγια της στους αστυνομικούς, η γυναίκα ισχυρίστηκε πως όταν πήγε στο διαμέρισμά του τσακώθηκαν. Μετά, εκείνος πήγε στο δωμάτιό του και επειδή άργησε να βγει, η ίδια άνοιξε την πόρτα και τον είδε κρεμασμένο με μία ζώνη. Προσπάθησα να τον κατεβάσω, αλλά δεν τα κατάφερε, φέρεται, επίσης να υποστήριξε στους αστυνομικούς.

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Γιατί δεν υπήρχε φωτογραφία του στο φέρετρο

Πάντως, την αστυνομία ενημέρωσαν οι γείτονες οι οποίοι άκουσαν τις φωνές και τους θορύβους από το διαμέρισμα του 2ου ορόφου. Όταν έφτασαν στο διαμέρισμα, βρήκαν τον άνδρα απαγχονισμένο και δίπλα του την γυναίκα.

Το θύμα ασχολείτο με ασφαλιστικά προγράμματα, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

Νέα δημοσκόπηση: Η εκτίμηση των πολιτών για το 2023 και την ακρίβεια – Τι απάντησαν για δεύτερη ευκαιρία σε Μητσοτάκη ή Τσίπρα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ