Μοσχάτο: «Τελείωσες. Έχεις καταστρέψει οικογένειες» – Νέο ΒΙΝΤΕΟ μέσα από το γραφείο του 50χρονου

Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο ντοκουμέντο και μέσα από το γραφείο του 50χρονου ασφαλιστή, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του, στο Μοσχάτο.

Μοσχάτο: ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντα μέσα από το σπίτι του 50χρονου – «Θα σε σκοτώσω σήμερα»

Τα νέα πλάνα, που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, είναι από το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, δύο ημέρες πριν βρεθεί απαγχονισμένος ο 50χρονος.

Στο γραφείο του είχαν μαζευτεί επτά με οκτώ άτομα, τα οποία φέρεται να είχαν δώσει χρήματα στον ασφαλιστικό σύμβουλο και τον ρωτούσαν τι συνέβη με την επένδυσή τους. Στο γραφείο ήταν και η 47χρονη, η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα για τον απαγχονισμό του 50χρονου.

Μοσχάτο: «Δεν έχει κάνει τίποτα η μάνα μου» λέει ο γιος της 47χρονης

«Τελείωσες. Τελείωσες. Θες να αυτοκτονήσεις; Αυτοκτόνησε. Το ίδιο ισχύει και για εμένα. Τελείωσες. Εδώ τώρα τι κάνουμε. Εδώ τώρα ρε μπαγλαμά τι θα γίνει; Λέγε να τελειώνουμε. Προχθές πήρανε από την μάνα του ένα χιλιάρικο. Έξτρα. Τι έχεις κάνεις ρε; Έχεις συνειδητοποιήσει τι έχεις κάνει; Έχεις καταστρέψει οικογένειες» ακούγεται να λέει ένας από τους παρευρισκόμενους. «Πες μας τι έγινε. Δεν μπορείς να παίζεις. 100, 100, 100 (σ.σ. χιλιάδες ευρώ), 1 εκ., 1,5 εκ. 600 χιλιάδες είναι τα δικά μας εδώ ρε. Εμείς μαζί εδώ πέρα έχεις μισό εκατομμύριο» λέει ένας άλλος.

Ο 50χρονος ασφαλιστικός σύμβουλος είναι καθισμένος στο γραφείο του, ακούει τις διαμαρτυρίες των πελατών του, και δεν λέει την παραμικρή λέξη. Κάποια στιγμή, η 47χρονη πήρε τον λόγο, και είπε ότι και η ίδια έχει καταστραφεί και ότι τα λεφτά, που εμπιστεύθηκε στον 50χρονο, ήταν οικονομίες μιας ζωής.

Μοσχάτο: Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά αποτυπώματα της 47χρονης – Τι δείχνουν τα δύο βίντεο στο κινητό της

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο βίντεο έχει τραβηχτεί από την 47χρονη, η οποία σήμερα κρίθηκε προφυλακιστέα για τον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή.

«Μου έχει φάει 13.000 ευρώ»

Ένα από τα θύματα του 50χρονου, μιλώντας στο «LiveNews», αναφέρθηκε στην παράνομη δράση του ασφαλιστικού συμβούλου, αλλά και στο τι συνέβη στο γραφείο του θύματος, το περασμένο Σάββατο.

«Μου έχει φάει 13.000 ευρώ. Πέρσι, με πήγε ένας φίλος μου στο γραφείο του και όταν πήγα ήταν από έξω 20-25 αυτοκίνητα επώνυμης εταιρίας leasing. Διαλέξαμε, δώσαμε 13.000 ευρώ μέσω τραπέζης, το πήραμε και σε ένα χρόνο θα δίναμε άλλα 10-12 χιλιάρικα και θα μας έμενε το αυτοκίνητο. Τώρα, τα αυτοκίνητα δεν αναγνωρίζονται γιατί ήταν κλεμμένα» ανέφερε.

Όσον αφορά το τι ακριβώς συνέβη στο γραφείο του ασφαλιστή, όταν τα θύματα απάτης μαζεύτηκαν για να του ζητήσουν εξηγήσεις για το πού πήγαν τα χρήματά του, ανέφερε: «Πήγαμε και γινόταν πανικός. Άλλος έκλαιγε, άλλος τον βάραγε και αυτός δεν έλεγε τίποτα. Ήταν μία τραγωδία εκεί όλη η κατάσταση. Ήρθε η αστυνομία εκεί και τον πήρε. Κάποιοι πήγαν για να κάνουν μηνύσεις και το βράδυ τον άφησαν ελεύθερο. Εκεί ήταν και η κατηγορούμενη και έκλαιγε. Έλεγε “με καταστρέψανε, με κατέστρεψε”. Στο γραφείο του, δούλευε και η γυναίκα του αλλά το Σάββατο δεν ήταν εκεί, είχε πάει στον αδελφό της 10 μέρες νωρίτερα και είχε εξαφανιστεί. Ανά 10 λεπτά ερχόταν κόσμος που του είχε πάρει λεφτά. Άλλοι τον έβριζαν, άλλοι τον χτύπαγαν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ