Μοσχάτο: Ομολόγησε η γυναίκα – Πήγε να τον στραγγαλίσει και δεν τα κατάφερε

Ομολόγησε η γυναίκα την δολοφονία του 50χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Άνδρου στο Μοσχάτο. Το θύμα, που ασχολείτο με ασφαλιστικά προγράμματα, εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας από άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μοσχάτο: Θρίλερ με τον θάνατο 50χρονου – Πρόσωπο «κλειδί» η γυναίκα που ήταν μαζί του

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, είπε στους αστυνομικούς ότι πήγε να τον στραγγαλίσει και δεν τα κατάφερε. Στη συνέχεια, του είπε να βγάλει τη ζώνη του και να την δέσει στο μονόζυγο. Η 50χρονη ακολούθως έσπρωξε το κάθισμα.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί θεωρούσαν πρόσωπο – “κλειδί” την εν λόγω γυναίκα, η οποία ήταν μαζί με τον 50χρονο στο διαμέρισμα και έπεφτε σε αντιφάσεις.

Θρίλερ στο Μοσχάτο: Αποκλειστικές εικόνες από το σπίτι που βρέθηκε απαγχονισμένος ο 50χρονος – Ο καβγάς που προηγήθηκε

Όπως είχε γράψει το enikos.gr, στα πρώτα λόγια της στους αστυνομικούς, ισχυρίστηκε πως όταν πήγε στο διαμέρισμά του τσακώθηκαν.

«Μου χρωστούσε λεφτά και πήγα σπίτι του να τα ζητήσω πίσω» φέρεται να είπε η γυναίκα. Μετά, εκείνος πήγε στο δωμάτιό του και επειδή άργησε να βγει, η ίδια άνοιξε την πόρτα και τον είδε κρεμασμένο με μία ζώνη. «Προσπάθησα να τον κατεβάσω, αλλά δεν τα κατάφερα» φέρεται, επίσης να υποστήριξε αρχικά.

Πάντως, την Αστυνομία ενημέρωσαν οι γείτονες οι οποίοι άκουσαν τις φωνές και τους θορύβους από το διαμέρισμα του 2ου ορόφου.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ