Η Γη της Ελιάς: Λιάντου και Σκουρλέτης εκτός του τρίτου κύκλου – Τα σχέδια του ζευγαριού

Στην Ελλάδα επιστρέφουν η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, καθώς αποφάσισαν από κοινού να μη συμμετάσχουν στον τρίτο κύκλο της δραματικής σειράς του Μega «Η Γη της Ελιάς». Τα σχέδια του ερωτευμένου ζευγαριού.

Λιάντου – Σκουρλέτης: Κοινές φωτογραφίες και απόδραση στην Αράχωβα

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ – Πηγή: Reallife

Εδώ και έναν χρόνο η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ζουν έναν όμορφο έρωτα. Συμπρωταγωνιστές στη σειρά και ζευγάρι στη ζωή, δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν αμέσως αποφάσισαν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Λόγω των γυρισμάτων της σειράς «Η Γη της Ελιάς», τα οποία λαμβάνουν χώρα στην Κύπρο, όλοι οι ηθοποιοί έμεναν μόνιμα στο Νησί της Αφροδίτης.

Σκουρλέτης—Λιάντου: Η απάντηση στις φήμες για σχέση και οι εξελίξεις στη σειρά «Η Γη της Ελιάς»

Αυτό το δεδομένο τούς έφερε ακόμη πιο κοντά, αφού ήταν ένας ακόμα λόγος για να δοκιμάσουν τη συγκατοίκηση. Η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς του Μega, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, έζησε το όνειρο και ανταποκρίθηκε επάξια στην τηλεοπτική ευκαιρία που της δόθηκε, όμως, έπειτα από δύο χρόνια, θεωρεί ότι θα ήταν καλό να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ασχοληθεί και με άλλα πράγματα.

Η 23χρονη κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του επίσης ηθοποιού Γιώργου Λιάντου πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει και τίποτε δεν τη σταματά, καθώς συζητά ήδη κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις, ενώ είναι έτοιμη να καταπιαστεί επαγγελματικά και με καινούργια για την ίδια αντικείμενα. Η Αφροδίτη έχει ήδη στα σκαριά ένα ολοκαίνουργιο e-shop με αξεσουάρ, ενώ, εκτός από την υποκριτική, θα επιστρέψει και στη μεγάλη της αγάπη, τη μουσική. Μέχρι το τέλος της σεζόν, η νεαρή ηθοποιός αναμένεται να έχει πάρει τις αποφάσεις της σχετικά με τα επόμενα καλλιτεχνικά βήματά της.

Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Έρωτας στα παρασκήνια – Το πρώτο τους καλοκαίρι μαζί

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο σύντροφός της θα επιστρέψει επίσης στην Ελλάδα – και μάλλον όχι τυχαία, αφού το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Και ο Αλ. Σκουρλέτης -ο οποίος είναι γιος του θεατρικού σκηνοθέτη Γιάννη Σκουρλέτη- συζητά ήδη κάποιες προτάσεις, ενώ και οι δύο δεν βλέπουν την ώρα να ξανασμίξουν τόσο με τις οικογένειες όσο και με τους φίλους τους. Στόχος τους είναι οι επόμενες δουλειές τους να τους αφήνουν όσο γίνεται περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ώστε να χαρούν και πράγματα που τους είχαν λείψει για καιρό. Εκείνο που επίσης θεωρείται σίγουρο είναι ότι θα μένουν συχνά ο ένας στο σπίτι του άλλου, αφού σε πρώτη φάση δεν σχεδιάζουν να συγκατοικήσουν και στην Αθήνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ