Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Έρωτας στα παρασκήνια – Το πρώτο τους καλοκαίρι μαζί

Μια τρυφερή σχέση γεννήθηκε στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς» ανάμεσα στους πρωταγωνιστές Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρο Σκουρλέτη.

Της Νίκης Κώτσου

Η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς του Μega «Η Γη της Ελιάς» Αφροδίτη Λιάντου είναι ερωτευμένη με τον συνάδελφό της στην ίδια σειρά Αλέξανδρο Σκουρλέτη. Η πολυτάλαντη κόρη της Εβελίνας Παπούλια και ο γνωστός ηθοποιός ήρθαν πιο κοντά με αφορμή τα γυρίσματα των κοινών τους σκηνών. Οι δυο τους συνειδητοποίησαν από πολύ νωρίς τη μεταξύ τους χημεία και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα. Είναι ζευγάρι εδώ και περίπου πέντε μήνες και όσοι τους ζουν από κοντά κάνουν λόγο για έναν πολύ δυνατό έρωτα. Είναι, ωστόσο, αποφασισμένοι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, προφυλάσσοντας τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παράλληλα με την υποκριτική, η Αφροδίτη ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι. Γι’ αυτό και επιλέχθηκε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολυβραβευμένο μιούζικαλ «Mamma Mia», που σκηνοθετεί η Θέμις Μαρσέλλου και θα παρουσιαστεί στο City Garden Festival by Christmas Theater. H Αφροδίτη ανέλαβε τον ρόλο της νύφης Σόφι Σέρινταν, που αναζητεί τον πατέρα της ανάμεσα στους Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Γιώργο Χρανιώτη και Ιβάν Σβιτάιλο, ενώ στον ρόλο της μητέρας της θα δούμε τη Νάντια Κοντογεώργη, αλλά και έναν θίασο 30 ηθοποιών, χορευτών και μουσικών.

Βεβαίως, τόσο εκείνη όσο και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης θα συνεχίσουν και τη δεύτερη σεζόν στην επιτυχημένη «Η Γη της Ελιάς», ως Μυρτάλη και Αλέξης, όπως ονομάζονται οι χαρακτήρες που υποδύονται.

Ο Αλέξανδρος, πριν ασχοληθεί με την ηθοποιία, είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνει τοπογράφος, αφού είχε περάσει στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών και Τοπογραφίας στο ΤΕΙ Αθήνας, τελικά, όμως, δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του. Ούτως ή άλλως, στις φλέβες του ρέει καλλιτεχνικό αίμα, καθώς είναι γιος του σκηνοθέτη Γιάννη Σκουρλέτη. Ο αδελφός του, Κωνσταντίνος, είναι σκηνογράφος και ενδυματολόγος, ενώ η μητέρα του είναι μεταφράστρια γαλλικών. Τόσο ο Αλέξανδρος όσο και η Αφροδίτη έχουν αρχίσει ήδη να ανυπομονούν για τις καλοκαιρινές διακοπές, προκειμένου να ξεκουραστούν αλλά και να απολαύσουν το πρώτο τους καλοκαίρι μαζί.

ΠΗΓΗ: Realife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ