Μεσσηνία: Αναζητείται η ταυτότητα του πτώματος που βρέθηκε σε παραλία

Συνεχίζεται το θρίλερ με το πτώμα που βρέθηκε σε παραλία της Μεσσηνίας και αυτό γιατί η σορός δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, απαντήσεις για την ταυτότητά του αναμένεται να δώσουν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις αλλά και το προσωπικό αντικείμενο που βρέθηκε επάνω του.

Ήδη γίνονται αναζητήσεις στη λίστα με τις εξαφανίσεις ατόμων ανά την Ελλάδα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προκύψει κάποιο στοιχείο.

Σε αποσύνθεση

Το απόγευμα της Παρασκευής, λίγο πριν από τις 7.00, λουόμενοι στην παραλία της Ανάληψης βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα, όταν η θάλασσα έβγαλε το πτώμα ενός άνδρα σε στάδιο προχωρημένης αποσύνθεσης – σήψης.

Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία και Λιμενικό, ενώ η σορός περισυνελέγη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας  για νεκροψία.

Στη νεκροψία που πραγματοποίησε το Σάββατο ο ιατροδικαστής Καλαμάτας, Ιωάννης Δούζης, διαπίστωσε πως πρόκειται για μεσήλικα άνδρα, η ακριβής ηλικία του οποίου δεν μπορούσε να προσδιορισθεί. Κάποια στοιχεία, ωστόσο, δείχνουν ότι ήταν γύρω στα 50.

Ο άνδρας ήταν κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,75 μ. περίπου και φορούσε μπλε κοντομάνικο μπλουζάκι και πολύχρωμο σορτς.

Εκτιμάται ότι το σώμα βρισκόταν στο νερό τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ενώ από τις πρώτες κιόλας ενδείξεις μάλλον αποκλείεται να πρόκειται για τους αγνοούμενους σε Χαλκιδική και Ικαρία. Οριστικές απαντήσεις θα δώσουν οι εξετάσεις DNA που θα γίνουν.

Αποκλείσθηκε εγκληματική ενέργεια
Η αιτία θανάτου δεν μπόρεσε να προσδιορισθεί λόγω της αποσύνθεσης, ωστόσο δεν εντοπίσθηκαν σημάδια εγκληματικής ενέργειας.

Ένα άλλο στοιχείο που αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση είναι ένα προσωπικό αντικείμενο που βρέθηκε πάνω στην σορό και καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, παραπέμπει σε συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός και εκτιμάται ότι μπορεί να δώσει στοιχεία για την ταυτότητα του ανθρώπου.

Την προανάκριση για την συγκεκριμένη υπόθεση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ