Μεσολόγγι: Νέα αιτήματα καταθέτει στην ανακρίτρια η οικογένεια του Μπάμπη – Ο κτηνοτρόφος που μίλησε με τον κρεοπώλη, η γυναίκα και τα σκυλιά

Νέες εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα στην υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, καθώς η οικογένεια του 31χρονου αναμένεται να καταθέσει αιτήματα στην ανακρίτρια, προκειμένου να γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες.

Η οικογένεια του Μπάμπη αναζητά απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα, που παραμένουν αναπάντητα για τις συνθήκες της εξαφάνισης και δολοφονίας του. Ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία, εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή του. Η οικογένεια του θύματος εκτιμά ότι ενδεχομένως υπάρχουν συνεργοί στην υπόθεση ή άνθρωποι που γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβη και δεν έχουν μιλήσει μέχρι τώρα.

Τα αιτήματα που θα καταθέσει η οικογένεια του Μπάμπη

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η οικογένεια του Μπάμπη μέσω του δικηγόρου της θα ζητήσει να καταθέσουν στον εισαγγελέα όλα τα πρόσωπα, με τα οποία επικοινώνησε ο κρεοπώλης πριν και μετά την εξαφάνιση του 31χρονου.

Ανάμεσά τους είναι ένας κτηνοτρόφος, με τον οποίο φαίνεται από την άρση του απορρήτου του κινητού του τηλεφώνου ότι μίλησε ο κρεοπώλης πριν και μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη. Το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν έχει κληθεί να καταθέσει, ούτε προανακριτικά, ούτε ανακριτικά έως τώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Η οικογένεια του θύματος θα ζητήσει από την ανακρίτρια να κληθεί το πρόσωπο αυτό, ώστε να αποκαλύψει τι συζητούσε με τον κρεοπώλη, κατά τη διάρκεια των συνομιλιών, που έχουν καταγραφεί στο κινητό του κατηγορούμενου.

Θα ζητήσουν, επίσης, να καταθέσει στην Δικαιοσύνη και μία γυναίκα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη φέρεται να γνωρίζει πάρα πολλά για την υπόθεση και να ήταν δίπλα σε έναν άνδρα, ο οποίος επίσης ήξερε πολλά.

Παράλληλα, η οικογένεια του Μπάμπη θα ζητήσει να συνδράμουν τα σκυλιά της ομάδας ANUBIS -που βρήκαν την σορό του 31χρονου- στις έρευνες για τον εντοπισμό του κινητού τηλεφώνου του θύματος, αλλά και του όπλου.

Στο μεταξύ, σήμερα ή αύριο η αστυνομία αναμένεται να έχει στη διάθεσή της τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις για γενετικό υλικό που έγιναν στο σώμα, τα ρούχα και τα νύχια του Μπάμπη, ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχει ξένο γενετικό υλικό, κάτι που ενδεχομένως να δώσει νέα διάσταση στις έρευνες. Τα δείγματα από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις δεν έχουν αποσταλεί μέχρι τώρα, γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμα εργαστήρια να τα παραλάβουν και να κάνουν τις εξετάσεις.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη, Κώστας Δημόπουλος, μίλησε στην ίδια εκπομπή και επιβεβαίωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα κατατεθούν κάποια αιτήματα από την πλευρά της οικογένειας στην ανακρίτρια. Τα αιτήματα αυτά αφορούν συγκεκριμένα πρόσωπα, που μέχρι τώρα δεν έχουν κληθεί. Πρόκειται για κοντινούς ανθρώπους ή συγγενείς του κατηγορουμένου αλλά και κάποιους φίλους του κρεοπώλη -που δεν ανήκουν στην στενή παρέα των κυνηγών- και δεν έχουν κληθεί μέχρι σήμερα, όπως ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ