Μεσολόγγι: Δεύτερο στίγμα κινητού στην περιοχή όπου εξαφανίστηκε ο Μπάμπης – Τι δηλώνει ο φίλος του κρεοπώλη

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το «πρόσωπο-κλειδί» που φέρεται να έχει μπει στο «κάδρο» των ερευνών τα τελευταία 24ωρα για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη, στο Μεσολόγγι.

Πρόκειται για έναν 36χρονο φίλο του κρεοπώλη, ο οποίος κλήθηκε εκ νέου από την αστυνομία και παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο, ενώ φέρεται να είχε διαγράψει τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον 50χρονο.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή LiveNews στο Mega, στην περιοχή με τις καλαμιές όπου είχε αφήσει ίχνη ο Μπάμπης, για τελευταία φορά, εντοπίστηκε το στίγμα των κινητών τηλεφώνων τόσο του 36χρονου όσο και του 50χρονου κρεοπώλη. Την συγκεκριμένη περιοχή ερεύνησαν οι αστυνομικοί την περασμένη Παρασκευή.

Το κινητό του 36χρονου εξέπεμπε διαρκώς στην επίμαχη περιοχή, το επίμαχο χρονικό διάστημα. Δηλαδή, δεν έχει κλείσει το κινητό του, όπως μετέδωσε η τηλεοπτική εκπομπή. Ο κρεοπώλης είχε κλειστό το κινητό του τηλέφωνο και το άνοιγε μόνο για να κάνει κλήση μέσω διαδικτυακής εφαρμογής στον 36χρονο. Στη συνέχεια το έκλεινε ξανά, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα.

Όπως μετάδωσε νωρίτερα το enikos.gr, ο 36χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς το περιεχόμενο των μηνυμάτων με τον κρεοπώλη, χωρίς να διευκρινίσει γιατί τα διέγραψε.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ο 50χρονος δήθεν του είπε ότι «έχει εξαφανιστεί ο Μπάμπης και πάνε να με μπλέξουν». Ο κρεοπώλης του ζήτησε στη συνέχεια να τον βοηθήσει, ώστε να βρουν πού βρίσκεται ο Μπάμπης, όπως ισχυρίστηκε ο φίλος του 50χρονου στους αστυνομικούς.

Μέχρι τώρα, πάντως, δεν έχουν ανακτηθεί τα διαγραμμένα μηνύματα στο κινητό του εν λόγω προσώπου, ώστε να επιβεβαιωθεί εάν λέει αλήθεια ή όχι.

Τι δηλώνει ο 36χρονος φίλος του κρεοπώλη

Ο 36χρονος φίλος του κρεοπώλη μίλησε στην εκπομπή και ισχυρίστηκε ότι μόνος του παρέδωσε το κινητό τηλέφωνό του στην αστυνομία. Υποστήριξε, δε, ότι δεν γνωρίζει τι έχει γίνει με την υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη.

«Παρέδωσα το κινητό, ώστε οι Αρχές να ερευνήσουν αν θέλουν κάτι, καθώς έχω μωρό παιδί και δεν έχω την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να είμαι διαθέσιμος. Έχουμε καταθέσει στις Αρχές όσες φορές μας κάλεσαν, με τελευταία φορά την Τρίτη 16/1. Δεν γνωρίζουμε τι έχει γίνει, δεν μας λένε από τις αρχές κάτι, αναμένουμε κι εμείς. Μας είπαν ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις», δήλωσε στο Mega.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ