Mente Fuerte για τον τράπερ που κατηγορείται για βιασμό: Ξέρει να σέβεται τις γυναίκες, η αλήθεια θα λάμψει

Σάλο έχει προκαλέσει η νέα καταγγελία ομαδικού βιασμού στο Ρέθυμνο.

Μια 19χρονη τα ξημερώματα της Δευτέρας κατήγγειλε πως έπειτα από μία συναυλία που τραγουδούσε ο ράπερ Rack, υπέστη ομαδικό βιασμό, στον οποίο μάλιστα, σύμφωνα με την 19χρονη, συμμετείχε και ο γνωστός καλλιτέχνης. Ο 30χρονος ράπερ παραδόθηκε στις αρχές, ωστόσο αρνείται κάθε κατηγορία, ως προς την συμμετοχή του στον βιασμό της κοπέλας.

Την Παρασκευή, ο τράπερ Mente Fuerte δημοσίευσε story μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, στο οποίο παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ του 30χρονου ράπερ.

Αναλυτικά:

«Λοιπόν καλησπέρα. Έχω να πω 2-3 πολύ σημαντικά πράγματα, γιατί παίρνω μηνύματα, μου τηλεφωνούν από εκπομπές…

Και βλέπω ότι κανένας από εμάς δεν έχει πάρει θέση για κάτι τόσο σημαντικό. Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα. Επειδή γνωρίζω πολύ καλά τον Rack (τον Ηρακλή) για όλο αυτό που έχει συμβεί, είμαι βέβαιος ότι δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Μιλάμε για ένα παιδί που έχει τρόπους που έχει ηθική, είναι από τα πιο καλόψυχα παιδιά εκεί έξω. Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε και τι ακούτε… Εγώ θα μιλήσω για εμένα. Αυτά που ξέρω γνωρίζω και βλέπω. Είμαι βέβαιος ότι ο Ηρακλής δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο».

«Είναι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει με την μαμά του και την αδερφή του. Έχει μεγαλώσει με γυναίκες. Άρα ξέρει να τις σέβεται. Έχω δει πόσο τις σέβεται. Οπότε καλό είναι να μην βιάζεστε να κρίνετε και όταν κάποιος είναι σε αυτή τη θέση και είναι ευάλωτος να πέφτετε να τον φάτε. Εμένα η άποψή μου είναι αυτή και όσο γνωρίζω τον Rack, είμαι βέβαιος ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι όπως τα λένε.

Θα λάμψει η αλήθεια είμαι σίγουρος. Να προσέχετε, να προσέχετε τι γράφετε και πως κρίνετε τους ανθρώπους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ