Βασιλιάς Κάρολος: Ο ιδιαίτερος τρόπος που τίμησε τους Middleton στη πρόσκληση για τη στέψη

Πριν λίγες μέρες δόθηκε στη δημοσιότητα, από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, η επίσημη πρόσκληση για την στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα. Φανς της βασιλικής οικογένειας τώρα, υποθέτουν πως ο βασιλιάς βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να τιμήσει την οικογένεια της νύφης του, Κέιτ.

Στη πρόσκληση που σχεδίασε ο Andrew Jamieson, μπορεί κανείς να διακρίνει πληθώρα λουλουδιών και άλλων φυσικών στοιχείων καθώς και των συμβόλων της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Κοιτώντας όμως κάποιος πιο προσεκτικά, παρατηρεί και κάποια βελανίδια στην κάτω πλευρά της. Η ύπαρξη των βελανιδιών λοιπόν, σύμφωνα με το Hello, είναι αυτά που οι λάτρεις του στέμματος, θεωρούν φόρο τιμής του Καρόλου προς τους Middleton.

Το οικόσημο της οικογένειας

Το 2011 πριν το γάμο του Ουίλιαμ και της Κέιτ, η οικογένεια της πριγκίπισσας έλαβε το οικόσημο της. Σ’ αυτό απεικονίζονται τρία βελανίδια, αριθμός που αντιστοιχεί στα τρία παιδιά των Middleton, την Κέιτ και τα αδέρφια της. Το βελανίδι θεωρείται στην Αγγλία, ως το εθνικό σύμβολο δύναμης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ