Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να γίνουν δισεκατομμυριούχοι

Για αιώνες, οι άνθρωποι πίστευαν ότι το μέλλον μας καθορίζεται από τα άστρα και το ζώδιο μας.

Τα τρία ζώδια που έχουν την γκρίνια στο… τσεπάκι

Σήμερα, η αστρολογία δεν καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη ζωή των περισσότερων ανθρώπων, αλλά αρκετοί εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η ημέρα που γεννιέται ένα άτομο μπορεί να επηρεάσει διάφορες πτυχές της ζωής του, από την προσωπικότητα και τις σχέσεις του, μέχρι την επαγγελματική του πορεία.

Χρησιμοποιώντας τις διαθέσιμες πληροφορίες που υπάρχουν για την ημερομηνίας γέννησης των 300 κορυφαίων δισεκατομμυριούχων της λίστας του Forbes 2022, η βρετανική εταιρεία Cashfloat έκανε μια διαφορετική μελέτη, καταγράφοντας πόσο συνηθισμένο είναι κάθε ζώδιο μεταξύ των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου.

Τα τρία ζώδια που ζηλεύουν παράφορα

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στο fortune, το ζώδιο που εμφανίζεται πιο συχνά στη λίστα είναι ο Ζυγός. Συνολικά 32 “κροίσοι” μοιράζονται αυτό το ζώδιο. Αντίθετα, το ζώδιο του Αιγόκερου είναι το λιγότερο συνηθισμένο στους κόλπους των δισεκατομμυριούχων (μόλις 15 στη λίστα).

Τα ζώδια με κλίση στο… χρήμα

Ζυγός – 12%

Ιχθύες – 11%

Ταύρος – 10%

Λέων – 9%

Κριός – 8%

Παρθένος – 8%

Δίδυμοι – 8%

Υδροχόος – 7,5%

Καρκίνος – 7,5%

Τοξότης – 7,5%

Σκορπιός – 6%

Αιγόκερως 5,5%

Πάντως, ο Ζυγός παρότι εμφανίζεται στη λίστα πιο συχνά απ’ όλα τα υπόλοιπα ζώδια, δεν φτάνει στο top 10. Δηλαδή κανείς από τους 10 πλουσιότερους ανθρώπους δεν είναι Ζυγός.

Η μοναχοκόρη του ιδρυτή της Walmart, Σαμ Γουόλτον – και δεύτερη πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο – Άλις Γουόλτον, είναι η πλουσιότερη Ζυγός στη λίστα, με καθαρή περιουσία 65,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι Ιχθύες ήταν το δεύτερο πιο κοινό ζώδιο μεταξύ των δισεκατομμυριούχων, με 29 άτομα στη λίστα του Forbes. Ο Μπέρναρντ Αρνό, συνιδρυτής του κολοσσού ειδών πολυτελείας LVMH, που είναι Ιχθύς, κατετάγη τρίτος στη λίστα του Forbes για το 2022, αλλά τώρα χαρακτηρίζεται ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Ο συνιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ο οποίος έγινε ο νεότερος αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος στον κόσμο στα 23 του, είναι Ταύρος, που είναι το τρίτο πιο κοινό ζώδιο για τους δισεκατομμυριούχους.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ