Μένιος Φουρθιώτης: Προσήχθη στη ΓΑΔΑ μαζί με δύο ακόμη άτομα – Η βαλλιστική έρευνα και το dna

Στη ΓΑΔΑ προσήχθη το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης ο Μένιος Φουρθιώτης που είχε καταγγείλει πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του και στη συνέχεια υπήρξε η αναφορά του δημοσιογράφου, Κώστα Βαξεβάνη που ανέφερε ότι είχε γίνει δέκτης πληροφοριών από το περιβάλλον Φουρθιώτη ότι υπήρξε σχεδιασμός μίας εικονικής επίθεσης στο σπίτι του παρουσιαστή, αλλά και επίθεσης σε δύο δημοσιογράφους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ του Mega, η ΕΛ.ΑΣ. προσήγαγε τον Μένιο Φουρθιώτη και δύο Έλληνες με ποινικό μητρώο, που φαίνεται να συμμετείχαν σε συνεννόηση με τον παρουσιαστή στην επίθεση στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάλυκες που βρέθηκαν στη Νέα Ερυθραία, όπου ένοπλοι πυροβόλησαν με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών, φαίνεται να ταυτίζονται με τους κάλυκες που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη.

Πώς εντοπίστηκαν οι δύο Έλληνες

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να φθάσει στον εντοπισμό των δύο Έλληνων από το γενετικό υλικό που βρέθηκε σε σακίδιο, το οποίο τους έπεσε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών εναντίον της μάντρας του σπιτιού του Μένιου Φουρθιώτη. Οι δράστες ήταν γνωστοί στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, καθώς τα ονόματά τους είχαν αναφερθεί σε δικογραφία για προστασία νυχτερινών μαγαζιών προ λίγων ετών.

Σε αυτή την επίθεση στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη, στην προσπάθεια των δραστών να βγάλουν το καλάσνικοφ, τους έπεσε ένα σακίδιο. Εκεί ανιχνεύτηκε το dna των δύο εμπλεκομένων και ταυτοποιήθηκε το όπλο της επίθεσης, σύμφωνα με το Mega:

Μάλιστα, από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, ο Μένιος Φουρθιώτης φέρεται να επικοινωνούσε με τους δύο δράστες της επίθεσης εναντίον του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

Η ανάρτησή Βαξεβάνη

Ο Κώστας Βαξεβάνης έγραψε στο facebook:

“Σε λίγο θα συλληφθούν αυτοί που πυροβόλησαν τους αστυνομικούς στην Εκάλη. Έχουν δύο επιλογές.1. Να ομολογήσουν πως τους έβαλε ο Φουρθιώτης να χτυπήσουν το σπίτι του και εμένα.2. Να ομολογήσουν πως ευθύνονται μόνο για τους πυροβολισμούς στο Φουρθιώτη

Τι θα διαλέξουν άραγε;”

Λίγο μετά, ο δημοσιογράφος έγραψε στο twitter: «Δύο πρόσωπα, ανακρίνονται στη ΓΑΔΑ ως εκτελεστές των σχεδίων Φουρθιώτη. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ είναι οι ίδιοι που πυροβόλησαν την ομάδα ΔΙΑΣ στην Εκάλη και το σπίτι του Φουρθιώτη. Όσα δηλαδή είχα καταγγείλει. Είναι τραγικό να επιβεβαιώνεσαι για τη μετατροπή της χώρας σε Κολομβία».

Δείτε την ανάρτηση:

Σε αστυνομικό κλοιό η περιοχή γύρω από το σπίτι του Φουρθιώτη

Αστυνομικοί βρίσκονται μέχρι αυτή την ώρα έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη, αλλά και στα πέριξ. Οι άνδρες της αστυνομίας παρουσία εισαγγελέα μπήκαν στο σπίτι του παρουσιαστή, κατέσχεσαν τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή και άλλα αντικείμενα και προχώρησαν και στην προσαγωγή του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ