Μενίδι: «Με περικύκλωσαν στα στενά και μου έριξαν κλωτσιές και μπουνιές» – Συγκλονίζει ο 16χρονος που δέχθηκε επίθεση

Για την επίθεση που δέχτηκε στο Μενίδι από συνομήλικους του μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1 ο 16χρονος.

Μενίδι: «Λύγισε» η μητέρα του 16χρονου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού – «Με έπιασε τρέλα»

Σχετικά με το περιστατικό ο ανήλικος ανέφερε: “Είχα ξεκινήσει να πάω βόλτα στο Μενίδι να βρω έναν φίλο για να παίξουμε με τον υπολογιστή του. Στο σημείο που περίμενα, πλησίασαν 20 άτομα και τότε έφυγα στα γύρω στενά. Στη συνέχεια όμως εκεί που ήμουν, εμφανίστηκαν και πάλι και με περικύκλωσαν 7-8 άτομα. Μου λένε σκύψε στα γόνατα και βγάλε το μπουφάν σου. Μου είπαν να ζητήσω συγγνώμη, γιατί τράβαγαν βίντεο και ήθελαν να με ξεφτιλίσουν”.

Για το αν γνώριζε κάποιον από αυτούς, είπε: “Από αυτούς που μου επιτέθηκαν ήξερα μόνο τον έναν από τα social media που φορούσε τη μαύρη μπλούζα. Μετά αυτός έδωσε εντολή στον ψηλό της παρέας να με χτυπήσει επειδή αρνήθηκα να βγάλω το μπουφάν. Μου έριξε μπουνιές και κλωτσιές. Δεν αντέδρασα, είμαι άνθρωπος που λύνω τις διαφορές με την συζήτηση. Δεν ξέρω πώς μου την έστησαν, μπορεί να έκανε τη βλακεία ο φίλος μου και να τους είπε ότι θα ερχόμουν”.

Συγκλονισμένη εμφανίστηκε και η μητέρα του παιδιού:  “Το παιδί μου πλέον φοβάται να βγει έξω έστω και για μια βόλτα. Δεν είναι δυνατόν 7-8 μαντράχαλοι για να χτυπήσουν έναν 16χρονο. Το παιδί μου δεν χτυπήσει ποτέ κανέναν και είναι ένας σωστός μαθητής. Η αστυνομία όταν πήγε έβαλε το παιδί σε ένα ταξί και το έστειλαν σπίτι, αντί να το στείλουν στο νοσοκομείο σπίτι. Μετά ήρθε ο πατέρας του και το πήγε το παιδί στο νοσοκομείο”

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ