Με σφραγίδα του ψευδοκράτους Τούρκος κρατικός υπάλληλος στη Χίο

Στο τελωνείο της Χίου μεταφέρθηκε ένας κρατικός υπάλληλος της Τουρκίας ο οποίος ανήκει στη διεύθυνση της υπηρεσίας μετανάστευσης.

Ο λόγος είναι ότι το διαβατήριό του φέρει και τη σφραγίδα του ψευδοκράτους, στις χώρες όπου έχει επισκεφθεί.

Ο Τούρκος υπάλληλος, παρότι του επιτράπηκε η είσοδος για διανυκτέρευση στη Χίο, το πρωί της Δευτέρας μεταφέρθηκε στο Τελωνείο του νησιού μέχρι να αποφασιστεί εάν θα γίνει αποδεκτός και θα αναλάβει δράση στο Hot spot της Χίου ή θα αναγκαστεί να επιστρέψει στον Τσεσμέ και από εκεί στη Σμύρνη.

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος παραμένει σε περιορισμό στο Τελωνείο του νησιού.

Συμφώνα με το politischios.gr, αρμόδια στελέχη κάνουν λόγο για εσκεμμένη κίνηση της γειτονικής χώρας αφού η είσοδός του στο νησί, θα μπορούσε να αποτελέσει έμμεσο τρόπο αναγνώρισης τους ψευδοκράτους από την Ελλάδα.

«Το γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι η είσοδος στη χώρα μας με τέτοιο διαβατήριο απαγορεύεται ρητά. Συνεπώς δεν μπορεί να μη γνώριζαν ότι θα υπάρξει πρόβλημα κατά την είσοδό του στην Ελλάδα. Τα συγκεκριμένα στελέχη προέρχονται από μία Υπηρεσία που ασχολείται με ζητήματα ασύλου στην Τουρκία και γνωρίζουν πολύ καλά τα δεδομένα μεταξύ των δύο χωρών καθώς και την πάγια θέση της Ελλάδας σε σχέση με το ψευδοκράτος», ανέφεραν στον «π» τα ίδια στελέχη.

Διαβάστε επίσης:

Αγωνία για την Ελληνίδα φοιτήτρια που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Κλινάμαξες του ΟΣΕ “επιστρατεύονται” στην Ειδομένη για τους πρόσφυγες

Το «συνδικάτο» του εγκλήματος!

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.