Μαστροπεία ανηλίκων – Ξεσπά στον ΑΝΤ1 η μητέρα της 15χρονης: «Έκανα το σταυρό να μπουν όλοι “μέσα”»

Νέα στοιχεία στις αρχές αναμένεται να δώσει η μητέρα του νεότερου θύματος του κυκλώματος μαστροπείας που σύμφωνα με την αστυνομία εξωθούσε ανήλικες στην πορνεία.

«Θα μπουν όλοι φυλακή», λέει στον ΑΝΤ1 η μητέρα της 15χρονης και αποκαλύπτει ότι ζήτησε από την ανακρίτρια να καταθέσει εκ νέου.

«Έκανα το σταυρό να μπουν όλοι “μέσα”, ο 55χρονος είναι έξω, αλλά όση δύναμη έχω, όσο με βοηθάει η ΓΑΔΑ, η Αστυνομία, ο δικηγόρος μου θα τον χώσω μέσα. Όλους αυτούς που κάνανε αυτό το πράγμα στην κόρη μου. Δεν θα τους αφήσω έτσι», λέει στον ΑΝΤ1 η μητέρα της 15χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η μητέρα της 15χρονης μαθήτριας – του νεότερου θύματος του κυκλώματος – έχει και άλλα στοιχεία στα χέρια της, τα οποία με αίτημά της στην ανακρίτρια, ζήτησε να ξανακαταθέσει, προκειμένου να τα παραδώσει στις Αρχές

«Θα προσέλθουμε στην κυρία ανακρίτρια για να καταθέσουμε κι άλλα στοιχεία τα οποία θα αξιολογηθούν από το ανακριτικό τμήμα και τους δικαστικούς λειτουργούς. Το κύκλωμα όπως φαίνεται ανοίγει, όπως προσδοκούσαμε», εξηγεί ο δικηγόρος της οικογένειας της 15χρονης, Γιώργος Κανιάρης.

Νωρίτερα, κάθε εμπλοκή της με το κύκλωμα μαστροπείας αρνήθηκε η 31χρονη, η οποία ενώπιον του ανακριτή, παρουσιάστηκε όχι ως εγκέφαλος – όπως κατηγορείται από τις Aρχές , αλλά ως εκείνη που πάλευε να σώσει τα ανήλικα κορίτσια από την πορνεία.

Ο 34χρονος, που φέρεται να φωτογράφιζε τις ανήλικες μαθήτριες για ερωτικές αγγελίες, και ο 55χρονος, που κατηγορείται ότι ως πελάτης του κυκλώματος ασέλγησε σε βάρος μιας 15χρονης και μιας 17χρονης , ισχυρίστηκαν πως δεν ήξεραν ότι διέπρατταν αδίκημα, καθώς τα κορίτσια τούς εμφανίζονταν ως 20άρες!

Τελικά, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, η 31χρονη και ο φερόμενος ως ο…φωτογράφος του κυκλώματος προφυλακίστηκαν, ενώ ο 55χροος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί η 25χρονη συλληφθείσα και ένας ακόμη 64χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να είχε συνευρεθεί ερωτικά με δύο από τα κορίτσια του κυκλώματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ