Μαστροπεία ανηλίκων: «Η κόρη μου δεν είναι μπλεγμένη» λέει η μητέρα της «Λορέλας»

Τον δρόμο για τις φυλακές έπειτα από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα πήραν η 31χρονης «Λορέλα» και ο 34χρονος από την Εκάλη που κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για μαστροπεία και πορνογραφία.

Μιλώντας στο Mega, η μητέρα της 31χρονης, φερόμενης ως ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας, υποστηρίζει πως η κόρη της δεν είναι μπλεγμένη.

«Την γνωρίζει όλος ο κόσμος, δεν είναι μπλεγμένη. Δεν έχει μπλέξει ποτέ. Δούλευε το κορίτσι, δούλευε. Έκανε δύο δουλειές (για να επιβιώσει). Έχω πάθει καρδιακό, έχω μείνει κάγκελο. Δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο. Αυτό είναι το μήνυμά της και δεν θα αλλάξει ποτέ. Έχει μιλήσει ήδη η …. (17χρονη). Η Λορέλα ήθελε να το ξεμπλέξει όχι να κάνει κακό σε κανέναν. Μακάρι να βγει η αλήθεια και να ξεμπλέξει από αυτό το πράγμα. Δούλευε από μικρή.

Με τα λεφτά που (πληρωνόταν) από τις βλεφαρίδες πλήρωνε δασκάλα για το παιδί της. Βέβαια θα είχε χρήματα αν έκανε όλα αυτά. Σας το λέω δεν έκανε ποτέ τίποτα. Την είδα (την 17χρονη) που ερχόταν για να (βάλει) βλεφαρίδες και όχι μόνο η 17χρονη, έρχονταν κοπέλες για να βάλουν βλεφαρίδες. Η κόρη μου δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 31χρονης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ