Μάριος Παπαγεωργίου: Σε αυτό το σημείο βρέθηκε καμένο το κόκκινο βαν – Η επίσημη καταγραφή ως τον εμπρησμό

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έκανε αυτοψία στην οδό Ηρακλειδών στα Πετράλωνα, που εγκαταλείφθηκε και κάηκε το κόκκινο βαν, το οποίο ανήκει στον 54χρονο που συνελήφθη πρόσφατα για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου.

Μάριος Παπαγεωργίου: Ραγδαίες οι εξελίξεις – Η προφητική κουβέντα της Νικολούλη με τον «σκληρό» που συνελήφθη

Μάρτυρες που διατηρούν κατάστημα στην περιοχή μίλησαν στην εκπομπή για το όχημα μάρκας Fiat Doblo που είχε παρατήσει ο φερόμενος ως δράστης.

«Βρισκόταν στο σημείο το λιγότερο δύο χρόνια. Δε ξέρω ποιανού ήταν, αλλά είχε πινακίδες. Το είχαν λεηλατήσει, το είχαν σπάσει», είπαν οι μάρτυρες και συμπλήρωσαν: «Ξαφνικά είδαμε το φορτηγάκι να παίρνει φωτιά και κάλεσαν την πυροσβεστική οι γείτονες. Ήρθαν από την Αστυνομία και μας ρώτησαν αν έχουμε κάμερες».

Μάριος Παπαγεωργίου: Ο Καναδός ερευνητής και το «Φως στο Τούνελ» που άναψαν το φως

Ο Μάριος Παπαγεωργίου μέρες μετά τη δολοφονία του, φέρεται ότι μεταφέρθηκε από μέλη της πρώτης ομάδας του «εγκεφάλου» με όχημα που ήταν γεμάτο κάρβουνα σε άγνωστη τοποθεσία προκειμένου να κάψουν τη σορό του και να μην αφήσουν ίχνη πίσω τους.

Η μεταφορά πρέπει να έγινε με το μικρό κόκκινο βαν, μάρκας Fiat Doblo που αναφέρουν στις συνομιλίες τους τα μέλη της συμμορίας που εξαφάνισαν τον οπτομέτρη και βρέθηκε καμένο στα Πετράλωνα.

Φως στο Τούνελ: «Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους», είπε η Αγγελική Νικολούλη

Ο 54χρονος ιδιοκτήτης του, που συνελήφθη την Τρίτη 9 Μαΐου το είχε εγκαταλείψει στην οδό Ηρακλειδών. Φαίνεται πως βρισκόταν σε πανικό και έπεσε σε απανωτά λάθη.

Το «Τούνελ» μίλησε με τον προϊστάμενο στη Διεύθυνση καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων, Κώστα Γεωργαντά ο οποίος έβαλε την υπογραφή του για να καταστραφεί το καμένο όχημα.

«Υπάλληλος της υπηρεσίας εντόπισε το αυτοκίνητο εγκαταλελειμμένο στις 9 Φεβρουαρίου του 2021. Την πρωταπριλιά έγινε νέος έλεγχος και ήταν στην ίδια κατάσταση και στο ίδιο σημείο», είπε ο κύριος Γεωργαντάς και συνέχισε: «Στις 26 Απριλίου το όχημα είχε καεί. Κάποιος έχει σπάσει τζάμια και έχει πετάξει μέσα εύφλεκτη ουσία».

Στις 15 Ιουνίου επικολλήθηκε στο καμένο ολοσχερώς αμάξι το αυτοκόλλητο της απομάκρυνσης. Στις 25 Αυγούστου γερανός του Δήμου μετέφερε το αυτοκίνητο σε συμβεβλημένο εργολάβο, προκειμένου να διαλυθεί, όπως ορίζει η διαδικασία.

«Ο εργολάβος περιμένει 10 με 15 ημέρες μήπως το αναζητήσει ο ιδιοκτήτης του. Μόλις τελειώσει η διαδικασία παραδίδει τις πινακίδες στο υπουργείο και το όχημα διαγράφετε», εξήγησε ο προϊστάμενος στη Διεύθυνση καθαριότητας και ανακύκλωσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ