Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας: Τραγικές στιγμές στην κηδεία, λιποθύμησε η μητέρα του

Σπαρακτικές στιγμές στην κηδεία του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, στην Τρίπολη.

Κηδεία Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του – «Παιδί μου»

Η μητέρα του συγκυβερνήτη του μοιραίου Phantom F-4, που κατέπεσε στην Ανδραβίδα, λύγισε από την συγκίνηση και λιποθύμησε στο τέλος της νεκρώσιμης ακολουθίας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όταν αποχώρησαν όλοι από το σημείο, η μητέρα του υποσμηναγού δεν άντεξε και έχασε τις αισθήσεις της.

Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας: Ξέσπασαν σε λυγμούς οι συνάδελφοι του συγκυβερνήτη του μοιραίου Phantom F-4

Το σπαρακτικό «αντίο» της μητέρας

Ράγισαν καρδιές με όσα έγιναν μέσα στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για τον συγκυβερνήτη του αεροσκάφους.

Η μητέρα του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα συντετριμμένη εκφώνησε τον επικήδειο για τον γιο της, αμέσως μετά τον σύζυγό της. «Ήσουν ο γιος που θα ήθελε κάθε μάνα. Ο καλύτερος αδελφός, ο καλύτερος εγγονός, ο καλύτερος σύντροφος για την κοπέλα σου» είπε.

Ο συγκινητικός επικήδειος του πατέρα του υποσμηναγού: Για τον Μάριο υπήρχε μόνο το «εσείς»

Η μητέρα του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα συντετριμμένη εκφώνησε τον επικήδειο για τον γιο της, αμέσως μετά τον σύζυγό της. «Ήσουν ο γιος που θα ήθελε κάθε μάνα. Ο καλύτερος αδελφός, ο καλύτερος εγγονός, ο καλύτερος σύντροφος για την κοπέλα σου» είπε.

«Το παιδί μου έφυγε από κοντά τόσο νωρίς. Μάριε αγόρι μου, αστέρι της ψυχής μου, πάντα χαμογελαστός, ποτέ δεν με είχες στεναχωρήσει για ποτέ και για τίποτα. Αξιοπρεπής και εργατικός, δοτικός σε όλους. Ήσουν ο γιος που θα ήθελε κάθε μάνα στην αγκαλιά της. Ο καλύτερος αδελφός για τα αδέρφια σου. Ο καλύτερος σύντροφος για την κοπέλα σου, τη Ζωή μας. Έγινες ο Ίκαρος της καρδίας μας, ο ήρωας που ποτέ δεν θα ξεχάσουμε» πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Όλη η Ελλάδα φωνάζει αθάνατος. Για μένα ήσουν και θα είσαι το παιδί μου. Ο άγγελός μου που θαύμαζα. Και πόσο να ήξερες πόσο θα μου λείψεις. Και τέλος, δύο στίχους στον Μάριο, στον Στάθη και τους πιλότους που χάθηκαν: ο αετός πεθαίνει στον αέρα, ελεύθερος και δυνατός. Καλό ταξίδι αγόρι μου γλυκό, καλό παράδεισο αστέρι».

«Όσο αναπνέω δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ο γιος μου Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας πέθανε υπέρ πατρίδος. Αθάνατος» τόνισε κλείνοντας εν μέσω χειροκροτημάτων.

Οι γονείς του έφτασαν στην εκκλησία κρατώντας την φωτογραφία του παιδιού τους. Ο κόσμος φώναζε “Αθάνατος”.

Phantom- κηδεία κηδεία Μάριου - Μιχαήλ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ