Μαριάννα Τσίγκα: «Μαμά υποφέρω, πονάω» – Συγκινεί η μητέρα της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού

«Δεν ρίχνω ευθύνες σε κανέναν μέχρι να δούμε από τι έφυγε το παιδί μου» τονίζει η μητέρα της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού, Μαριάννας Τσίγκα, η οποία έχασε τη ζωή της αιφνίδια, έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε για 16 ημέρες μέσα σε νοσοκομείο.

Θάνατος 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού: «Πριν μπει στο δεξαμενόπλοιο εμφάνισε εξανθήματα» λέει η μητέρα της

Μιλώντας στο MEGA, ανέφερε πως «πρώτα εμφάνισε εξανθήματα και φαγούρα. Πρήξιμο στα χέρια, είχε πόνους στο στήθος, στα γόνατα, στα κόκαλα, είχε εμετούς. Μου λέει το παιδί “μαμά, υποφέρω πονάω”. Της λέω “αγάπη μου μίλα, μίλα με τον γιατρό εκεί”».

Και συνέχισε: «Ξέραμε ότι δεν είχε μέσα το καράβι, δεν έχει γιατρό το καράβι. Δεν ρίχνω ευθύνες σε κανέναν μέχρι να δούμε από τι έφυγε το παιδί μου και θέλω να πω ότι υπήρχαν άνθρωποι μέσα στο καράβι που τη βοήθησαν που δεν ήταν η δουλειά τους. Έχαναν πράγματα από τη δουλειά τους για να είναι δίπλα στη Μαριάννα μου και μου το είπε το παιδί μου όταν ήρθε “μαμά, πονούσε το κεφάλι μου και ο chief μου φιλούσε το κεφαλάκι και μου έδινε κουράγιο για να μην πονάω”. Βλέπαμε μέρα με τη μέρα ότι γινόταν καλύτερα».

Θρήνος για την 20χρονη δόκιμο του Εμπορικού Ναυτικού – «Κάναμε τόσα όνειρα» λέει φίλη της στο enikos.gr

«Όμως κάτι υπήρχε το οποίο δεν μπορούσαν να βρουν. Ήταν κάτι εσωτερικό, μικρόβιο. Την είχαμε όπως όταν γεννήθηκε το παιδί μας που ήμασταν οι τρεις μας μπαμπάς, μαμά και το παιδί. Στο εξωτερικό δεν νοσηλεύτηκε το παιδί. Το ήθελε πάρα πολύ και χαρήκαμε και εμείς που το παιδί μου θα έκανε αυτό που ήθελε. Έχουμε έναν γιο 16 χρονών. Ήταν πολύ αγαπημένα αδέρφια» πρόσθεσε.

«Η Μαριάννα μας δεν έφυγε, είναι εδώ και μας βλέπει και ταξιδεύει» κατέληξε.

Πέθανε 20χρονη δόκιμος του Εμπορικού Ναυτικού – Ασθένησε σε ταξίδι με δεξαμενόπλοιο στην Ινδία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ