Μαρία Τσάλλα: Τα emails που έστειλε στην υπάλληλό της όταν έφυγε από την Ελλάδα – «Δεν θα ξαναγυρίσω»

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την δράση της Ρωσίδας κατασκόπου, Ιρίνα Αλεξάντροβνα Σμίρεβα, που δρούσε στην Ελλάδα με το ψευδώνυμο «Μαρία Τσάλλα».

Mαρία Τσάλλα: Πώς συστηνόταν η κατάσκοπος – Έχανε συνεχώς το laptop της – Τα σχέδια για την αγορά ακινήτου

Μόλις η ταυτότητά της αποκαλύφθηκε, η Ρωσίδα κατάσκοπος εξαφανίστηκε από την Ελλάδα αφήνοντας πίσω της ορισμένες εκκρεμότητες, όπως το κατάστημα με τα πλεκτά που διατηρούσε στο Παγκράτι.

Η «Μαρία Τσάλλα», μέσω email ειδοποίησε την υπάλληλό της πως δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα και ότι η ίδια μπορεί να αναλάβει το μαγαζί. Μάλιστα η Ρωσίδα κατάσκοπος δημιούργησε νέα διεύθυνση email και δεν χρησιμοποίησε αυτήν που είχε όσο βρισκόταν στην χώρα μας.

«Μαρία Τσάλλα»: Νέες μαρτυρίες για τη Ρωσίδα κατάσκοπο – «Υπήρχαν αρκετά κενά στο κομμάτι της εγγραφής»

Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή το enikos.gr, είχε αποκαλύψει την επικοινωνία της Ρωσίδας κατασκόπου με την υπάλληλό της, στην οποία της είχε πει πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς τίποτα δεν την κρατάει. Σκοπός της, όπως ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, θα ήταν να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στην Άπω Ανατολή και στην Ταϊλάνδη. «Κράτα το μαγαζί και κάντο ό,τι θες»  είχε αναφέρει στην εμβρόντητη υπάλληλό της.

«Μαρία Τσάλλα»: Τα emails που έστειλε στην υπάλληλό της

Όπως αποκάλυψε το MEGA, στις 28 Ιανουαρίου του 2023, η «Μαρία Τσάλλα» έστειλε mail, το οποίο έλεγε: «Συγγνώμη που δεν επικοινώνησα νωρίτερα. Έχει συμβεί κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή μου και δεν θα ξαναγυρίσω στην Ελλάδα. Θα ήθελες να αναλάβεις εσύ το μαγαζί;». «Θέλω χρόνο να το σκεφτώ, δεν μπορώ να απαντήσω τώρα. Πρέπει όμως να ξέρω και τα διαδικαστικά» απάντησε η υπάλληλος.

«Μαρία Τσάλλα»: Νεκρός ο δικηγόρος που βοήθησε την Ρωσίδα κατάσκοπο – Ήταν το πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση;

Στις 10 Φεβρουαρίου του 2023, η Ρωσίδα κατάσκοπος επικοινώνησε ξανά με την υπάλληλό της. «Σε παρακαλώ μπορείς να μαζέψεις κάποια πράγματα από το σπίτι μου; Χρειάζομαι κάποια ρούχα, μερικές βελόνες και νήματα. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα κρατήσεις εσύ. Θα σου δώσω σε λίγες ημέρες οδηγίες για το πώς θα μου τα στείλεις» ήταν το μήνυμα της «Μαρίας Τσάλλα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ