«Μαρία Τσάλλα»: Αυτός είναι ο σύζυγος της Ρωσίδας κατασκόπου

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται και η φωτογραφία του συζύγου της Ρωσίδας κατασκόπου «Μαρίας Τσάλα».

«Μαρία Τσάλλα»: Το… δρομολόγιο της Ρωσίδας κατασκόπου – Γιατί ήρθε στην Ελλάδα

Όπως αποκάλυψε το enikos.gr, oι Ελληνικές Αρχές ειδοποιήθηκαν για την Ρωσίδα κατάσκοπο από τις μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας (Mi6) και της Σλοβενίας (Sova), καθώς είχε προηγηθεί η σύλληψη ενός άλλου κατασκόπου. Όμως τον Ιανουάριο του 2023, χρησιμοποιώντας το ελληνικό διαβατήριο με το όνομα «Μαρία Τσάλλα», η Ρωσίδα κατάσκοπος αναχώρησε με προορισμό την Ινδία. Στο τηλέφωνο είπε στην υπάλληλο του καταστήματός της ότι δεν επιστρέψει πίσω, καθώς τίποτα δεν την κρατάει.

Σκοπός της, όπως ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, θα ήταν να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στην Άπω Ανατολή και στην Ταϊλάνδη. «Κράτα το μαγαζί και κάν’ το ό,τι θες»  είπε στην εμβρόντητη υπάλληλό της.

Παιχνίδια κατασκόπων: Πώς η Ρωσία προσπαθεί να πάρει πίσω τους πράκτορές της – Η περίεργη υπόθεση ναρκωτικών

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι πιθανόν να πήγε στην Ταϊλάνδη προκειμένου να συναντήσει τον επίσης κατάσκοπο σύζυγό της «Daniel Campos», ο οποίος «εξαφανίστηκε» από την Βραζιλία χωρίς να συλληφθεί, όταν κάποιοι ανακάλυψαν τη δράση του.

Ο «Daniel Campos» προφανώς για να δείχνει πως έχει μία φυσιολογική ζωή, διατηρούσε σχέση στη Βραζιλία με μία γυναίκα η οποία, όταν αυτός εξαφανίστηκε, τον δήλωσε ως αγνοούμενο, αναρτώντας σχετικές ανακοινώσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Δημότης Αλιβερίου η «Μαρία Τσάλλα» – Αυτό είναι το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης της Ρωσίδας κατασκόπου

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, στο story που είχε αναρτήσει η σύντροφός του στο Instagram, ανέφερε την εξαφάνισή του και πως είχε χάσει τα ίχνη του από το απόγευμα της 9ης Ιανουαρίου.

Σύζυγος Τσάλλα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ