Μαρία Καρυστιανού: Δεν θα κατέβω στις ευρωεκλογές, σεβαστείτε το πένθος μας

Διαψεύδει κατηγορηματικά η Μαρία Καρυστιανού τα σενάρια που την ήθελαν να είναι υποψήφια στις προσεχείς ευρωεκλογές, κάνοντας λόγο για «ψεύδη» και «παραπλάνηση», ενώ απευθύνει έκκληση προς όλους να σεβαστούν το πένθος των οικογενειών που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος των συγγενών θυμάτων των Τεμπών και μητέρα της 20χρονης Μάρθης που έχασε τη ζωή της στο μοιραίο τρένο, συγκλόνισε με την κατάθεσή της στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα Τέμπη αλλά και την ομιλία της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Μετά τις «πληροφορίες» που μετέδωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ότι δήθεν βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να ανακοινωθεί η υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ευρωκοινοβούλιο, προχώρησε σε διάψευση με ανάρτησή της. Χωρίς να κατονομάζει τον πρώην βουλευτή, η κ. Καρυστιανού ξεκαθαρίζει: «όχι κύριε ομιλούντα, δεν θα κατέβω στις ευρωεκλογές». Διαμηνύει, επίσης, ότι «τη δικαίωση του παιδιού μου θα την πετύχω ως απλός πολίτης μέσα από κάθε νόμιμο δικαίωμά μου».

Αναλυτικά, η Μαρία Καρυστιανού αναφέρει τα εξής στην ανάρτησή της:

«Θα κυκλοφορήσει ένα βίντεο.
Ένα βίντεο παραπλάνησης.
Θα ακολουθήσουν και αλλά, ίσως…
Ένα βίντεο στο οποίο τα ψέματα στολίζονται για να κρύβουν την ασχήμια και παρουσιάζονται όμορφα.
Έτσι είναι η πλάνη.
Εξωτερικά μια όμορφη είδηση, καλοπροαίρετη και λογική μα ο σκοπός σκοτεινός και ανήθικος.
Όπου τρέμουν την αλήθεια χτυπούν με το ψέμα.
Είναι πιο εύκολο.
Όχι κύριε ομιλούντα, δεν θα κατέβω στις ευρωεκλογές.
Τη δικαίωση του παιδιού μου θα την πετύχω ως απλός πολίτης μέσα από κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.
Εσείς από την άλλη, αυτό που επιδιώκετε να κερδίσετε με αυτά τα ψεύδη, είναι η πληγή της πατρίδας μας. Αυτό που στέρησε τη ζωή από τα παιδιά μας.
Σεβαστείτε το πένθος μας!».

 

Μετά την διάψευση, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παραδέχτηκε ότι «η κα Καρυστιανού δεν θα είναι υποψήφια. Το ρεπορτάζ δεν επιβεβαιώθηκε».

Αναλυτικά, τονίζει σε ανάρτησή του:

«Η κα Καρυστιανού δεν θα είναι υποψήφια. Το ρεπορτάζ δεν επιβεβαιώθηκε. Στον ΣΥΡΙΖΑ όμως, που προσπάθησαν να πείσουν την κα Καρυστιανού να κατέβει υποψήφια μαζί τους και εισέπραξαν απόρριψη (αυτό είναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ), γιατί ακριβώς οδύρονται σήμερα; Καμία επίθεση και καμία ασέβεια δεν υπήρξε προς την κα Καρυστιανού. Το αντίθετο. Υπερασπίστηκα το δικαίωμα και το ενδεχόμενο κινητρό της να είναι υποψήφια, ώστε να βοηθήσει στη διαλεύκανση του εγκλήματος που προς ώρας συγκαλύπτεται».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ