Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Τι έδειξαν οι εξετάσεις για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης διακομίστηκε νωρίτερα σήμερα η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, που πέθανε χθες σε ηλικία 96 ετών.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη μετέβη στις 12:30 στα επείγοντα του νοσοκομείου, καθώς παρουσίασε ένα δερματολογικό πρόβλημα.

Τι έδειξαν οι εξετάσεις

Πληροφορίες του GR TIMES αναφέρουν ότι η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη φέρεται να παρέμεινε στα επείγοντα για περίπου 30-40 λεπτά, μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει είναι δερματολογικής φύσεως, ενώ η συνολική εικόνα της υγείας της είναι εξαιρετική.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη φέρεται να έχει επιστρέψει πλέον στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, προκειμένου να ξεκουραστεί, καθώς απόψε αναμένεται να παραστεί σε προγραμματισμένη εκδήλωση για τον πατέρα της, στην Κομοτηνή.

Εκτιμάται πως η ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε, συνδέεται με την συναισθηματική της φόρτιση και την πίεση των ημερών.

Μίκης Θεοδωράκης Μαργαρίτα Θεοδωράκη

Σήμερα το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή μουσική εκδήλωση – συναυλία με τη Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” και τους ερμηνευτές Πέγκυ Ζήνα και Παναγιώτη Πετράκη.

Η συγκεκριμένη προγραμματισμένη συναυλία ενδεχομένως είναι από τις ελάχιστες εκδηλώσεις, που δεν αναβλήθηκαν λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους που κήρυξε ο Πρωθυπουργός για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη.

“Να αγαπάμε τον μπαμπά”

Χθες, σε δήλωσή της για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, η Μαργαρίτα κάλεσε “να αγαπάμε τον μπαμπά. Να συνεχίσουμε να αγαπάμε τον μπαμπά”.

Μιλώντας στο Mega, για το χαμό του πατέρα της και σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, η Μαργαρίτα τόνισε:

“Στο τέλος της ζωής του ήτανε πολύ δύσκολα, πολύ δύσκολα για 20 μέρες, υπέφερε, δεν ήθελε να ζήσει άλλο, τελικά τελείωσε σήμερα το πρωί. Τα πνευμόνια του δεν λειτουργούσαν”.

“Αυτό που θέλω να πω είναι να μην τον ξεχάσουμε τον μπαμπά. Ήταν καλός άνθρωπος, σπουδαίος άνθρωπος, αγωνιστής, μεγάλος καλλιτέχνης με ωραίες μελωδίες και πολύ αγώνα. Πολύ αγώνα, πολλές θυσίες, αυτός ήταν ο μπαμπάς” πρόσθεσε η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη.

“Δυστυχώς πέθανε οδυνηρά”

“Δεν το πιστεύω, κάθομαι εδώ και είναι σαν να κοιμάται και τον χαϊδεύω και τον νανουρίζω… Είναι ήρεμος, είναι ήρεμος, κλείσανε τα μάτια του και δεν το πιστεύω. Δεν μπορούσε να μιλήσει τις τελευταίες μέρες, ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση, ήθελε να πεθάνει, μας παρακαλούσε, να πεθάνει, να βρούμε μια ένεση. Είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Δυστυχώς πέθανε οδυνηρά”, υπογράμμισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ