Μάνος Δασκαλάκης: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός – ΒΙΝΤΕΟ

“Eξαφανισμένος” είναι έπειτα από την τελευταία του συνέντευξη ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος φέρεται να έχει εγκαταλείψει την Αθήνα αλλά και την Πάτρα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το STAR, ο Μάνος Δασκαλάκης παραμένει κλεισμένος σε σπίτι και περιμένει το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας. Ο πατέρας των αδικοχαμένων κοριτσιών στην Πάτρα επικοινωνεί συνεχώς με τον δικηγόρο του, ο οποίος γνωρίζει που βρίσκεται. Ενήμερες είναι και οι αρχές, με τον Μάνο Δασκαλάκη να δηλώνει πως είναι στη διάθεσή τους όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο.

Μάνος Δασκαλάκης: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός – Ζω τη δική μου φυλακή

Σύμφωνα με άνθρωπο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη, όταν τον ρωτούν πώς γίνεται να μην είχε καταλάβει τίποτα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου εκείνος τους απαντά πως «όπως αποδεικνύεται ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός».

Σύμφωνα με το ίδιο πρόσωπο, όταν είχαν ξεκινήσει οι έρευνες της αστυνομίας μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας ο Μάνος Δασκαλάκης ρωτούσε επίμονα τη 33χρονη κατηγορούμενη πως εάν έχει συμβεί κάτι, να το του το πει, και εκείνη κατηγορηματικά διέψευδε τα πάντα.

«Ζω τη δική μου φυλακή» λέει ο Μάνος Δασκαλάκης στους ελάχιστους ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ