Φωκάς Ευαγγελινός: Αποκάλυψε πώς θα εμφανιστεί η Αμάντα Γεωργιάδη στη σκηνή της Eurovision

Συνέντευξη στους Nάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο παραχώρησε ο Φωκάς Ευαγγελινός, στην εκπομπή τους στην ΕΡΤ, την Παρασκευή. Ο γνωστός χορογράφος και χορευτής έχει αναλάβει την επιμέλεια της σκηνικής παρουσίας της συμμετοχής της Ελλάδας στη Eurovision και αποκάλυψε στον “αέρα” του “Στούντιο 4” πώς θα εμφανιστεί η Αμάντα Γεωργιάδη στη σκηνή. 

O Φωκάς Ευαγγελινός ξεκαθάρισε ότι η Αμάντα Γεωργιάδη “θα είναι μόνη της στη σκηνή”, χωρίς χορευτές. “Είναι μια λιτή παρουσίαση, όπως ταιριάζει στο κομμάτι”, πρόσθεσε ο χορογράφος και συνέχισε, λέγοντας: ” Σαν αποτύπωμα για το σκηνικό έχω στο μυαλό μου τρεις λέξεις: την απουσία γιατί είναι χωρισμός, τη φθορά που έχει μια σχέση και τη στενοχώρια που φέρνει ένας χωρισμός. Νομίζω πως θα τα αποτυπώσω σωστά και θα είναι κάτι πολύ όμορφο και τρυφερό, γιατί το κομμάτι είναι έτσι”.

Στη συνέχεια, ο Φωκάς Ευαγγελινός συμπλήρωσε: «Εύρημα δεν υπάρχει, υπάρχει μια εικαστική παρέμβαση. Το ρούχο θα είναι της Σήλιας Κριθαριώτη. Είναι πάρα πολύ όμορφο και δωρικό. Η αρχή είναι ότι μέσα από τα μάτια της Αμάντας Γεωργιάδη βλέπουμε τα πάντα. Έχει υπέροχη φωνή και έχουμε μία πολύ όμορφη συνεργασία».

Υπενθυμίζεται ότι η Αμάντα Γεωργιάδη θα εκπροσωπήσει την χώρας μας στη Eurovision 2022, με το τραγούδι “Die Together”.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα είπε ο Φωκάς Ευαγγελινός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ