Απαγωγή Κυπαρίσση: «Θέλω να του μιλήσω» δηλώνει ο κρατούμενος πυγμάχος

«Θέλω να μιλήσω στον Γιώργο Κυπαρίσση» δηλώνει μέσα από τις φυλακές Λάρισας, ο πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας και μέλος της εθνικής ομάδας, ο οποίος συνελήφθη για την απαγωγή του επιχειρηματία στο Ντράφι, στα τέλη Δεκεμβρίου. Ο γνωστός επιχειρηματίας ήταν όμηρος για 64 ημέρες στο σπίτι του κρατούμενου, στο Χαλάνδρι. 

Μιλώντας στον ALPHA, ο κρατούμενος  για την απαγωγή του επιχειρηματία πυγμάχος ανέφερε πως ότι δεν γνώριζε τι ήθελαν να κάνουν οι δράστες. «Εγώ πήγα να κάνω μια εξυπηρέτηση σε ένα παιδί εκεί, τον οποίο ψάχνουν ακόμα, γιατί οι άλλοι είναι μέσα. Μου είπε ότι χρειάζεται το σπίτι για μια-δύο ημέρες και ότι θα μου δώσει λεφτά».

Ο πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας αποκάλυψε ότι οι δράστες θα του έδιναν 5.000 ευρώ, ενώ μετά θα έπαιρνε επιπλέον λεφτά. Σε ερώτηση αν τους υποπτεύθηκε ότι ήθελαν να κάνουν κάτι παράνομο, ο κρατούμενος πυγμάχος δήλωσε: «Λέω, παράνομο, αλλά πού να καταλάβω ότι θα κάνουν τέτοιες μα@@@@@ς; Να φανταστείς, ούτε λεφτά δεν πήρα».

Ο 45χρονος πρώην πυγμάχος, που κρατείται, είναι ένας ομογενής από το Καζακστάν, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας σε μια αιματηρή συμπλοκή και αποτελεί το 4ο άτομο που κατηγορείται για την απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση. «Πήγα να κάνω όπισθεν και τους βλέπω και μου λένε ότι “ήθελες να μας πατήσεις” και άρχισαν να με πυροβολούν, αλλά με πέτυχαν μόνο στα πόδια», δηλώνει ο 45χρονος.

«Εγώ με τον Κυπαρίσση θέλω να μιλήσω προσωπικά, να βρω το τηλέφωνό του και να τον πάρω. Και στο δικαστήριο να πει, τι πρέπει να πει. Ούτε λεφτά βρήκαν πάνω μου ούτε όπλα. Το νοίκιαζα 1,5 χρόνο αυτό το σπίτι και ήταν στο όνομά μου. Θα έκανα εγώ απαγωγή στο σπίτι μου, στο όνομά μου;», δήλωσε ο πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας.

Απαντώντας σε ερώτηση γιατί κύλησε στην παρανομία, ενώ ήταν πρωταθλητής στην πυγμαχία, ο 45χρονος δήλωσε «έκανα δύο φορές αίτηση στο Δημόσιο και δεν με πήραν. Δεν με παίρνουν πουθενά. Τι πρέπει να κάνω; Ήμουν 15 χρόνια αθλητής. Πού να πάω να δουλέψω; Με παρασύρανε και πήγα να κάνω ληστεία, να πάρω λεφτά για να ζήσω. Το κράτος έκλεβα. Δεν έχω πειράξει κανέναν. Δεν έχω σκοτώσει κανέναν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ