Μάνδρα: Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς που δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο αυτοκίνητό του

Ο γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς είναι το θύμα της άγριας δολοφονικής επίθεσης που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (07/02) στην Μάνδρα. Οι δράστες τον εκτέλεσαν με καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητό του, στην οδό Αγίας Αικατερίνης, και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο όχημά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών βρίσκεται ακόμη στην περιοχή, η οποία έχει αποκλειστεί, και αναζητούν επιπλέον στοιχεία τα οποία θα «φωτίσουν» την υπόθεση. Στον τόπο του στυγερού εγκλήματος βρέθηκε ένα καλάσνικοφ, το οποίο πιθανολογείται ότι έπεσε από τους δράστες κατά την διαφυγή τους. Το συγκεκριμένο σημαντικό εύρημα θα σταλεί για βαλλιστική εξέταση, προκειμένου να εξεταστεί εάν υπάρχουν αποτυπώματα. Επιπλέον γύρω από το αυτοκίνητο υπήρχαν διάσπαρτοι κάλυκες.

Παράλληλα, εντοπίστηκε και ένα δεύτερο όχημα το οποίο εκτιμάται ότι ανήκει στους δράστες της δολοφονικής επίθεσης.

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, όλα ξεκίνησαν όταν κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Άμεση Δράση και ανέφεραν ότι αρχικά άκουσαν πυροβολισμούς και μετά είδαν ένα αυτοκίνητο να τυλίγεται στις φλόγες. Οι πυροσβέστες που κλήθηκαν να σβήσουν την φωτιά, εντόπισαν απανθρακωμένη την σορό του επιχειρηματία.

δολοφονία Μάνδρα Χρήστος Γιαλιάς δολοφονία Μάνδρα Χρήστος Γιαλιάς δολοφονία Μάνδρα Χρήστος Γιαλιάς

Η δολοφονία της πρώην συζύγου του

Σημειώνεται πως το 2018 είχε πέσει θύμα δολοφονίας και η πρώην σύζυγος του γνωστού επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά, όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr.

Η γυναίκα είχε εντοπιστεί νεκρή, με τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι, στην αυλή του σπιτιού της, στη Μάνδρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ