Νέα στοιχεία για την εκτέλεση του επιχειρηματία στη Μάνδρα – Είχε δολοφονηθεί και η πρώην σύζυγός του

Περιπλέκεται το θρίλερ με την δολοφονία επιχειρηματία, το απόγευμα της Τετάρτης (7/2), στη Μάνδρα. Οι δράστες εκτέλεσαν τον άνδρα με καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητό του, στην οδό Αγίας Αικατερίνης, και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο όχημα για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enikos.gr, και η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία είχε πέσει θύμα δολοφονίας, το 2018. Η γυναίκα είχε εντοπιστεί νεκρή, με τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι, στην αυλή του σπιτιού της, στη Μάνδρα.

Ο συναγερμός σήμανε σήμερα όταν κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Άμεση Δράση και ανέφεραν ότι αρχικά άκουσαν πυροβολισμούς και μετά είδαν ένα αυτοκίνητο να τυλίγεται στις φλόγες. Οι πυροσβέστες που κλήθηκαν να σβήσουν την φωτιά, εντόπισαν απανθρακωμένη την σορό του επιχειρηματία.

Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις, που εντόπισαν καμένο και ένα δεύτερο όχημα, το οποίο εκτιμάται ότι ανήκει στους δράστες της δολοφονικής επίθεσης. Επίσης, βρέθηκε και ένα καλάσνικοφ κοντά στο σημείο του εγκλήματος, το οποίο πιθανολογείται ότι έπεσε από τους δράστες, κατά την διαφυγή τους.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή και αναζητούν επιπλέον στοιχεία, που θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μετέδωσε φωτογραφία από το καμένο αυτοκίνητο, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένη η σορός:

Σε ανάρτηση στο Twitter, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώνει για τα εξής:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ