Μάνδρα: «Είχα πάει σπίτι του, μήπως τα βρούμε – Μου είπε ότι είναι μπλεγμένος» – Τι λέει ο φίλος του επιχειρηματία με τον οποίο είχαν αντιδικία

«Ήμασταν αδέλφια. Τα παιδιά του με έχουν πατέρα. Είμαι σε μαύρα χάλια». Αυτά είναι τα πρώτα λόγια του επί 30 χρόνια φίλου του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά, ο οποίος έπεσε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης (7/2) σε δολοφονική ενέδρα, στη Μάνδρα.

Ο φίλος του 59χρονου, με τον οποίο ο επιχειρηματίας είχε αντιδικία, μίλησε στην εκπομπή T-live στον Alpha. Όπως είπε, έσπευσε χθες στο σημείο της μαφιόζικης εκτέλεσης του Χρήστου Γιαλιά, αμέσως μόλις έμαθε τι είχε συμβεί.

«Για μένα στη ζωή δεν παίζουν ρόλο τα χρηματικά ποσά, αλλά οι ζωές. Αυτή είναι η αρχή μου», τόνισε ο φίλος του επιχειρηματία.

Εξήγησε στη συνέχεια πως τελευταία φορά είχαν μιλήσει οι δυο τους πριν από έναν χρόνο. «Όταν είχα πάει σπίτι του, μήπως τα βρούμε. Να με βοηθήσει, γιατί εγώ δεν είχα χρήματα, είχα φύγει από την εταιρεία… είχα πάθει και ανακοπή το 2020», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μου είπε ότι είναι μπλεγμένος. Μου είπε, “άστα τα έχω κάνει σκ@τ@”», υποστήριξε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο:

Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την μαφιόζικη δολοφονία του επιχειρηματία

Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο, λίγα λεπτά μετά την δολοφονία του Χρήστου Γιαλιά, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο καταγράφονται οι στιγμές πανικού που επικράτησαν στο σημείο, όπου οι δράστες έστησαν την φονική ενέδρα στον 59χρονο επιχειρηματία, στη Μάνδρα.

Διακρίνεται το όχημα να έχει τυλιχτεί στις φλόγες στην ερημική περιοχή, όπου έχουν σπεύσει και αστυνομικοί. Το σημείο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το σπίτι του Χρήστου Γιαλιά.

Οι παρευρισκόμενοι προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά με ό,τι μέσο έχουν. «Κανέναν άλλον πυροσβεστήρα έχουμε;», ακούγεται στο βίντεο που μετέδωσε η εκπομπή T-Live στον Alpha. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί, εάν υπάρχουν επιβάτες μέσα στο φλεγόμενο όχημα.

Λίγο μετά, ακούγονται σπαρακτικές κραυγές: «Ο πατέρας μου πού είναι;». Ένας φίλος του επιχειρηματία, που όπως ισχυρίζεται, ακολουθούσε το αυτοκίνητο του 59χρονου στα 100 μέτρα, ακούγεται να λέει: «Μαζί ήμασταν σου λέω. Μπροστά ήταν ο Χρήστος και στα 100 μέτρα ήμουν εγώ».

Οι αστυνομικοί κάνουν απέλπιδες προσπάθειες να σβήσουν την φωτιά. Ακούγονται κλάματα και άλλες κραυγές. Οι στιγμές είναι δραματικές.

Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε η φρίκη. Οι δράστες είχαν «γαζώσει» τον επιχειρηματία με καλάσνικοφ και στη συνέχεια πυρπόλησαν το αυτοκίνητό του για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ