Mad Clip: Κατέστρεψαν μνήμα 20χρονης στην κηδεία του τράπερ

Ντροπή και οργή προκαλούν οι εικόνες από το κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου όπου μνήματα ποδοπατήθηκαν την ημέρα της κηδείας του Mad Clip. Το μνήμα μιας 20χρονης κοπέλας καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ και άλλοι τάφοι υπέστησαν ζημιές μικρότερου μεγέθους.

Στις εικόνες που μετέδωσε η εκπομπή Tlive, φαίνονται όλα τα μάρμαρα ξηλωμένα και η φωτογραφία της νεκρής κοπέλας πεσμένη.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του κοιμητηρίου του Παλαιού Φαλήρου, Κωνσταντίνο Τεντόμα οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν στον τάφο της κοπέλας και σε κάποια στηθαία σε άλλους τάφους, όπου εκεί η ζημιά έχει ήδη αποκατασταθεί.

Mad Clip

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, στην κηδεία του Mad Clip ήταν πάρα πολλά άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας. Ανέβαιναν πάνω στα μνήματα για να βγάλουν φωτογραφίες και για να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στο σημείο ταφής του τράπερ.

Δείτε το βίντεο του Alpha με τις εικόνες ντροπής από το κατεστραμμένο μνήμα

Ο γνωστός youtuber και φίλος του Μad Clip, Αλέξανδρος Κοψιάλης, σε instastory έγραψε:

«Αντίκρισα τραγελαφικά σκηνικά στη νεκρώσιμη ακολουθία. Λίγο σεβασμό σε αυτή τη ΜΑΝΑ, σε αυτόν τον ΠΑΤΕΡΑ αλλά και στους πραγματικά κοντινούς του ανθρώπους που πήγαν να τον αποχαιρετήσουν. Κινητό στην εκκλησία μέσα, ΜΕΣΑ; Κινητό και όσο ακολουθούσαν το φέρετρο. Για να μη μιλήσω και για το πόσοι τάφοι ποδοπατήθηκαν καθώς σκαρφάλωναν δίχως έλεος. Σεβασμός και στους ενταφιασμένους. Σε κηδεία πήγατε γ@μω το φελέκι μου, όχι σε event».

Mad Clip

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ