Λιάνα-Εύα Αμούτζα: «Ήταν 9 μήνες σε κώμα, δεν είχε επαφή με το περιβάλλον» – Τι ακριβώς συνέβη με την υγεία της

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 46χρονης επιχειρηματία και μοντέλου Λιάνας – Εύας Αμούτζα. Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή την παραμονή των Χριστουγέννων εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε

Πέθανε το γνωστό μοντέλο Λιάνα – Εύα Αμούτζα

Όπως αποκάλυψε ο αδερφός της, η Λιάνα-Εύα πριν από εννέα μήνες ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή καρδιάς. Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ, αλλά το ασθενοφόρο καθυστέρησε να έρθει. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί κατάφεραν να την επανάφεραν, αλλά έκτοτε βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση επί 9 μήνες, καθώς είχε υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Υπέστη ανακοπή καρδιάς, έμεινε σε κώμα 9 μήνες

«Ήταν ανακοπή καρδιάς και από εκεί και μετά ήταν 9 μήνες στο νοσοκομείο μέσα με εγκεφαλική δραστηριότητα «μηδέν», ας το πούμε έτσι. Έμεινε χωρίς οξυγόνο πάρα πολύ χρόνο. Άργησε πάρα πολύ να έρθει το ΕΚΑΒ. Έσβησε ξαφνικά, ένιωσε αδιαθεσία και απλώς την πρόδωσε η καρδιά. Επανάφεραν στην ουσία τα ζωτικά όργανα αλλά όχι τον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος είχε υποστεί βλάβη, ποτέ δεν επικοινώνησε με το περιβάλλον» αποκαλύπτει πρώτη φορά ο αδελφός της.

Η αλυσίδα με τα ινστιτούτα ομορφιάς στην Αττική, οι φωτογραφίσεις και τα video clip

Ο θάνατός της βύθισε στη θλίψη την οικογένεια, καθώς και ολόκληρη την κοινότητα του Βόλου. Οι αναρτήσεις στενών συγγενών και φίλων της κάνουν ακόμα πιο βαρύ το κλίμα.

Ήταν μία πανέμορφη γυναίκα, η οποία αγαπούσε τη ζωή, συνέδραμε τους φίλους της και ως επαγγελματίας είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει μία από τις πλέον γνωστές αλυσίδες με ινστιτούτα ομορφιάς στην Αττική.

«Θα σε αγαπώ πάντα»

«Κρατάω τις καλές στιγμές θα σε αγαπώ πάντα και θα θυμάμαι το χαμόγελο σου» έγραψε χαρακτηριστικά ένας από τους στενότερους φίλους της.

Η άτυχη γυναίκα που έγινε γνωστή ως μοντέλο και ιδιοκτήτρια αλυσίδας ινστιτούτων ομορφιάς έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου του 2023.

Παράλληλα είχε κάνει και κάποια εξώφυλλα σε πολλά περιοδικά, όπως στο «ELLE»

«Είχε αντίδραση στο άγγιγμα»

«Ήταν η ελληνίδα Τζολί όπως την αποκαλούσαν όλοι. Ήταν μια κούκλα. Ήταν σαν η δίδυμη αδερφή της Ατζελίνα Τζολί. Ήταν ένα κορίτσι «έξω καρδιά». Με ένα χαμόγελο πάντα στο στόμα. Πολύ δυναμικό κορίτσι», ανέφερε φίλος της Εύας.

«Εννιά μήνες ακριβώς έμεινε μέσα, 23 Μαρτίου εισήχθη και 24 (Δεκεμβρίου) έφυγε. Εγώ πιστεύω ότι είχε επαφή γιατί όταν της μίλαγα και την χάιδευα, δηλαδή στο άγγιγμα, είχε αντίδραση, είχε αντίδραση και κάποια στιγμή εστίαζε κιόλας, τα μάτια της. Δεν μπορούσε να κουνήσει μέλη του σώματος ήταν ακινητοποιημένη, πλήρως. Μέσα στις σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες που είχε υποστεί λόγω των δύο εγκεφαλικών, εγώ πιστεύω γιατί το έζησα πήγαινα και την έβλεπα σχετικά συχνά τους τελευταίους μήνες ότι καταλάβαινε, ότι ένιωθε μάλλον, ότι ένιωθε», ανέφερε η Μίκα Παπαγιαννοπούλου, φίλη της Εύας.

«Πάντα είχες υψηλούς στόχους. Ήθελες να φτάσεις ψηλά. Ποτέ όμως δεν φανταζόμασταν ότι θα φτάσεις τόσο ψηλά. Καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων ψυχούλα μας όμορφη. Το Φως Του Χριστού μας να σε οδηγήσει κοντά Του. Σ’αγαπάμε πολύ και θα σ’αγαπάμε για πάντα. Η θεία σου και οι ξαδέλφες σου…!!!».

«Οι φίλοι ήταν πολύ μετρημένοι. Δεν ήξερα πάρα πολλούς και εγώ. Εμείς κάναμε παρέα, από την νυχτερινή ζωή που βρισκόμασταν όταν εγώ είχα δημόσιες σχέσεις σε κάποια μαγαζιά. Έτσι την είχα γνωρίσει. Είχαμε γίνει πάρα πολύ φίλοι», ανέφερε ο Χρήστος Κολοβός, φίλος της Εύας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ