Λέσβος: Νέες αποκαλύψεις για το ναυάγιο του μυστηριώδους πλοίου «Raptor» – Θα γίνει έρευνα για να αποκαλυφθεί το φορτίο;

Νέες πληροφορίες μεταδίδονται για το ναυάγιο του μυστηριώδους πλοίου «Raptor» ανοιχτά της Λέσβου.

Οι ενδείξεις για το ύποπτο φορτίο του «Raptor» πληθαίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή LiveNews στο Mega. Όπως μεταδόθηκε, οι αξιωματικοί του Λιμενικού έχουν στη διάθεσή τους ενημερωτικά έγγραφα, τα οποία θα φέρουν αποκαλύψεις για το φορτίο του πλοίου.

Τα έγγραφα αυτά συνδέουν το Raptor με μία εταιρεία που έχει έδρα στην Αθήνα και την Κωνσταντινούπολη και φαίνεται πως παρέδιδε προσωπικό για το πλοίο.

Το 2004 και το 2005 η εταιρεία αυτή έχει συνδεθεί με άλλα πλοία, τα οποία μετέφεραν χασίς, μεγάλο αριθμό μεταναστών, σφαίρες από την Τουρκία προς την Λιβύη και μεγάλο φορτίο οπλισμού από την Ουκρανία προς τη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

Οι αξιωματικοί του Λιμενικού τονίζουν πως έχουν σαφείς ενδείξεις στα χέρια τους πως πρόκειται για πλοίο «φάντασμα» και επισημαίνουν πως είναι πολύ πιθανό να επιχειρηθεί να ερευνηθεί το φορτίο του πλοίου, παρά το γεγονός ότι το «Raptor» έχει βυθιστεί σε μεγάλο βάθος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ