Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν σήμερα (1/12) η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε εκκλησία του κέντρου της Αθήνας σε στενό κύκλο. Συνολικά οι καλεσμένοι στον γάμο ήταν περίπου 60.

Ανάμεσά τους οι συμπρωταγωνιστές της Δήμητρας Ματσούκα στο θέατρο, Θοδωρής Αθερίδης, Δημήτρης Σαμόλης, Ηλίας Βαλάσης και Αναστασία Τσιλιμπίου, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τη νύφη και ανέβασαν τα στιγμιότυπα σε Instagram stories. «Το δώσαμε το κορίτσι. Το πρωί γάμος, το βράδυ παράσταση» έγραψαν στην ανάρτησή τους.

Η πρωινή εκπομπή του Open «Πρωινό ΣουΣού» εξασφάλισε τα πρώτα πλάνα, όπου διακρίνεται η 49χρονη ηθοποιός με νυφικό και πέπλο να φτάνει στην εκκλησία.

Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού

Ανάμεσα στους καλεσμένους στον γάμο ήταν και η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη. Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, που ήταν και εκείνη που γνωστοποίησε πως σήμερα παντρεύεται η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης, παρουσιάστηκε και μία φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού από την εμφάνισή της στον γάμο.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια, όπως φαίνεται, φορούσε ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο είχε συνδυάσει με κόκκινο παλτό. Παράλληλα είχε αφήσει τα μαλλιά της κάτω σε μία ελαφριά μπούκλα.

Η Δούκισσα Νομικού είναι μέλος της ευρύτερης οικογένειας του Πέτρου Κόκκαλη. Ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, είναι γιος της Ελένης Κόκκαλη, δεύτερης συζύγου του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη, που είναι πατέρας του Πέτρου Κόκκαλη.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγο καιρό η Δήμητρα Ματσούκα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, είχε μιλήσει και για τον γάμο της, αλλά και για τον Πέτρο Κόκκαλη.

Συγκεκριμένα η Δήμητρα Ματσούκα είχε πει: «Παντρευόμαστε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Νομίζω πως αυτό τα λέει όλα. Είμαστε μαζί 7 χρόνια. Αυτό το υπέροχο νούμερο. Εμένα γενικά μου αρέσει το νούμερο αυτό. Είχα πάντα στο σπίτι μου ένα γλυπτό με το νούμερο 7».

«Το έχω δει και εγώ στον μικρόκοσμό μου πως στα 5,6,7 χρόνια οι σχέσεις περνούν κρίση. Αυτό που λέγαμε είναι πως αν φτάσουμε στα 7 χρόνια και είμαστε καλά θα γίνει για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μια κοινή απόφαση», είχε προσθέσει.

Παρ’ ότι είχε αρνηθεί να απαντήσει για το πότε θα γίνει ο γάμος και για το αν θα είναι θρησκευτικός ή πολιτικός, η Δήμητρα Ματσούκα είχε αναφέρει ότι: «Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως θα είμαστε λίγοι και καλοί».

Μιλώντας για τον Πέτρο Κόκκαλη, η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί: «Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και θαυμάζω βαθιά. Είναι ένας άνθρωπος, που από την πρώτη στιγμή μέχρι τώρα που μιλάμε και έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια, εξακολουθεί να μου αρέσει και να με γοητευτεί σταθερά, που είναι σημαντικό σε μια σχέση. Τον αγαπάω όπως δεν έχω αγαπήσει ξανά ποτέ κάποιον».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ