Λέσβος: Απολογείται ο αστυνομικός – “Είναι κτήνος – Του είχαμε τυφλή εμπιστοσύνη” λένε οι γονείς της 14χρονης

Ενώπιον του ανακριτή Λέσβου θα βρεθεί σήμερα (1/8) ο αστυνομικός και προπονητής, που κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη αθλήτριά του. Η έρευνα των Αρχών έχει επικεντρωθεί στα προφίλ του στα social media καθώς και στις φωτογραφίες και τα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Η μητέρα της 14χρονης μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε βέβαιη ότι ο 53χρονος έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια. Συγκεκριμένα, λέει μεταξύ άλλων:

«Της έλεγε δεν θα πεις τίποτα, την είχε χτυπήσει μία φορά, και την ημέρα που έγινε η πράξη τη χτύπησε, να την ακινητοποιήσει, της έδεσε τα χέρια πίσω στην πλάτη. Το πιστεύω ναι (σ.σ. μπορεί να το έχει κάνει και σε άλλα παιδιά), γιατί το προφίλ αυτό είναι ανοιχτό από το 2018».

«Ένα κτήνος είναι και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα» είπε η μητέρα.

Ο πατέρας της 14χρονης, επίσης μίλησε στην ΕΡΤ, λέγοντας: «Έπαιρνε 5-6 παιδιά στο αυτοκίνητο και τα πήγαινε. Τυφλή εμπιστοσύνη. Τελευταία το παιδί ήταν πάρα πολύ πεσμένο, δεν μπορούσαμε να της μιλήσουμε, ήθελε να μας μιλήσει και φοβόταν».

Η αλλαγή στη συμπεριφορά της 14χρονης και η άρνησή της να πάει στην προπόνηση, κίνησαν τις υποψίες της μητέρας η οποία αποφάσισε να δει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του παιδιού κι εκεί ανακάλυψε τις συνομιλίες της με τον 53χρονο αστυνομικό και προπονητή της.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, για περισσότερους από έξι μήνες η 14χρονη υπέκυπτε στις σεξουαλικές ορμές του προπονητή της. Τα όσα περιγράφονται στην δικογραφία τόσο από την ανήλικη όσο και από την μητέρα της προκαλούν ανατριχίλα.

Οι κάτοικοι του νησιού κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο υπεράνω πάσης υποψίας, ενώ οι γονείς των αθλητριών της τοπικής ομάδας βόλεϊ τον εμπιστεύονταν να μεταφέρει με το αυτοκίνητο τα παιδιά τους στο σπίτι μετά τις προπονήσεις.

Το ψεύτικο προφίλ στο facebook

Ο 53χρονος εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής βόλεϊ σε σύλλογο νησιού φέρεται να είχε πλησιάσει κι άλλες ανήλικες, ενώ επικοινωνούσε μέσω λογαριασμού με ψευδώνυμο με τα κορίτσια. Ο συλληφθείς διατηρούσε λογαριασμό στα social media με το όνομα “Μέγας Αλέξανδρος”.

Το ψεύτικο προφίλ που είχε δημιουργήσει

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ