Η μαρτυρία της νοσηλεύτριας που περιέθαλψε τον 6χρονο μετά την επίθεση από ροτβάιλερ

Συγκλονίζει η νοσηλεύτρια που περιέθαλψε το 6χρονο αγοράκι, το οποίο έπεσε θύμα επίθεσης από ροτβάιλερ στην Εύβοια.

Όπως λέει μιλώντας στο MEGA, ήταν το πιο βαρύ από τα αντίστοιχα περιστατικά που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει.

“Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο ΚΥ Ψαχνών μαζί με τους γονείς και τον ιδιοκτήτη του σκύλου, το παιδί ήταν ήσυχο και συνεργάσιμο με τους γιατρούς ενώ οι γονείς ήταν σε κατάσταση σοκ. Αφού του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποφασίστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο”, αναφέρει η νοσηλεύτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, το αγοράκι είχε γρατζουνιές στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα από τα νύχια του σκύλου, ενώ το τραύμα στο πίσω μέρος του κρανίου του ήταν μεγάλο και βαθύ.

Το ευτυχές είναι πως ο 6χρονος από την πρώτη στιγμή είχε επικοινωνία με το περιβάλλον.

Το χρονικό

Ο 6χρονος έκανε  ολιγοήμερες διακοπές στην Εύβοια μαζί με την οικογένειά του, όταν λίγο μετά τις 11.00 το πρωί του Σαββάτου, το ροτβάιλερ ξέφυγε από την επίβλεψη του φροντιστή του και δάγκωσε το παιδί.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αμέσως παρέλαβε τον 6χρονο και τον μετέφερε στο ΚΥ Ψαχνών σε κατάσταση σοκ και με τραύματα στον θώρακα και στο κεφάλι. Τελικά, ο 6χρονος μεταφέρθηκε στο Παίδων, στην Αθήνα όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Νωρίς το πρωί, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του ροτβάιλερ. Ο 41χρονος, κάτοικος Χαλκίδας, κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων Μεσσαπίων όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και ενημερώθηκε σχετικά ο εισαγγελέας Χαλκίδας, ο οποίος έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ