Σέρρες: Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοι του 26χρονου που σκοτώθηκε στο ασανσέρ – Το συγκινητικό σημείωμα

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο φρικτός θάνατος ενός 26χρονου μέσα σε ασανσέρ στις Σέρρες, το βράδυ του Σαββάτου. Ο φοιτητής μετακόμιζε σε γειτονικό σπίτι, όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα προσπάθησε με ένα καρότσι να κατεβάσει το ψυγείο με το ασανσέρ. Από τις αναταράξεις που προήλθαν από την κίνηση του ανελκυστήρα, το ψυγείο τον καταπλάκωσε, χτυπώντας τον στην καρωτίδα.

Συγκλονισμένοι είναι οι συνάδελφοί του σε εταιρία delivery στις Σέρρες. Άλλοι αφήνουν ένα λουλούδι κι ένα κεράκι δίπλα στο καρότσι μεταφοράς, με το οποίο προσπάθησε ο άτυχος 26χρονος να μεταφέρει το ψυγείο και το οποίο βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας, και άλλοι τον αποχαιρετούν με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Χθες το βράδυ έχασε τη ζωή του, με τραγικό τρόπο, ένα δικό μας παιδί στις Σέρρες, ο Παναγιώτης. Όλοι μας στην Delivery Services είμαστε σοκαρισμένοι για την απώλεια του. Το χαρακτηριστικό του χαμόγελο έσβησε για πάντα. Δεν θα σβήσει όμως ποτέ από την καρδιά μας και το μυαλό μας. Καλή δύναμη στην οικογένειά του. Καλό Παράδεισο Παναγιώτη μας» έγραψαν οι συνάδελφοί του, ενώ ο φίλος του που τον βοηθούσε στην μεταφορά ήταν σε κατάσταση σοκ.

Σέρρες

Σήμερα το πρωί ήρθε στην είσοδο της πολυκατοικίας κι άφησε ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε: «Τι άσχημο παιχνίδι σε έπαιξε η μοίρα ρε φίλε. Γιατί, γιατί έφυγες με αυτόν τον τρόπο. Ήρθα να σε βοηθήσω κι εσύ μου έδωσες για τελευταία φορά το χέρι σου. Σαν να το ήξερες. Καλό ταξίδι».

Σέρρες

Ο συνάδελφος του Αντώνης είπε στην ΕΡΤ Σερρών:

«Μας είχε ζητήσει να τον βοηθήσουμε στη μετακόμιση. Πήγε ένας συνάδελφος. Το παιδί ήταν από μέσα στο ασανσέρ και το ψυγείο τον χτύπησε στην καρωτίδα. Ο συνάδελφος μας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί ήταν κλειστή η πόρτα του ανελκυστήρα μέχρι να έρθουν οι πυροσβέστες. Δεν ξέρουμε τι έγινε. Τι να πεις. Η κακιά στιγμή. Kι εγώ τα έχω με τον εαυτό μου γιατί μας είπε να τον βοηθήσουμε και πήγε μόνο ένας. Ήταν πολύ καλό παιδί. Δεν μπορώ να το πιστέψω.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ