Λεπτό προς λεπτό το μακελειό στην Γλυφάδα: Τι όπλισε το χέρι του 76χρονου Αιγύπτιου – Πώς σώθηκε η Δέσποινα Καρνέση

Μία δεύτερη ευκαιρία για εργασία που φέρεται να ζήτησε ο 76χρονος Αιγύπτιος από την Μαρία Καρνέση, και ο έντονος διαπληκτισμός που ακολούθησε μεταξύ τους αφού εκείνη αρνήθηκε να του την δώσει, ήταν πιθανότατα η αφορμή, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, που όπλισε το χέρι του δράστη του μακελειού το πρωί της Δευτέρας (12/02) στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας, στην Γλυφάδα.

Γλυφάδα: Ποιο είναι το προφίλ της ναυτιλιακής εταιρείας όπου εκτυλίχθηκε το μακελειό

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, σε αυτό το συμπέρασμα φέρεται να καταλήγει η Ασφάλεια, από τις καταθέσεις των υπαλλήλων της εταιρείας και των συγγενών των θυμάτων.

Ο 76χρονος δράστης επί 36 χρόνια διατηρούσε σχέσεις και με τα τρία αδέλφια της εταιρείας (σ.σ. την Μαρία Καρνέση, την Δέσποινα και τον Σπύρο). Πριν από περίπου έναν χρόνο, προέκυψε ότι ξέσπασε μία δικαστική διαμάχη, ανάμεσα στις δύο αδελφές και τον Σπύρο Καρνέση για την εταιρεία, κι έτσι λοιπόν φέρεται να καταλογίστηκε στον δράστη ότι είχε στενότερη επαφή με τον Σπύρο Καρνέση, με την άλλη πλευρά να αντιδρά, όπως μεταδίδει ο Alpha.

Γλυφάδα: «Ήταν άνθρωπός τους, έμπιστός τους» – Τι λέει πρώην εργαζόμενος της ναυτιλιακής για τον δράστη

Για αυτόν τον λόγο, φέρεται οι αδελφές Καρνέση να αποφάσισαν να απομακρύνουν τον 76χρονο Αιγύπτιο αρχικά από την εταιρεία, και στη συνέχεια από τα εξοχικά της οικογένειας στην Εύβοια, όπου έμενε και εργαζόταν, ενώ μόλις χθες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, του ανακοινώθηκε πως πρέπει να φύγει και από το σπίτι όπου διέμενε μαζί με την Μαρία Καρνέση και την μητέρα της, στη Γλυφάδα.

Η τελευταία εξέλιξη φέρεται να έβγαλε εκτός εαυτού τον Αιγύπτιο. Το μυαλό του θόλωσε και άρχισε να καταστρώνει το δολοφονικό σχέδιό του. Γι αυτό και οι αρχές εκτιμούν ότι πήγε στην εταιρεία αποφασισμένος και έτοιμος να σκορπίσει τον θάνατο. Σκοπός του, φέρεται να ήταν να δολοφονήσει όλα τα μέλη της οικογένειας Καρνέση, που κατά τον ίδιο φέρεται να ευθύνονταν για την απόλυσή του.

Γλυφάδα: «Παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει – Αχ Παναγία μου, να είναι καλά» – Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του καπετάνιου που έπεσε νεκρός

Αυτός φέρεται να ήταν ο «επιχειρησιακός του στόχος», να ξεκληρίσει τα «αφεντικά» του, όπως προκύπτει κι από μαρτυρίες των έντρομων εργαζομένων που ήταν παρόντες στο αιματοκύλισμα. Η δίψα για εκδίκηση τον είχε κυριεύσει και τίποτα και κανείς δεν μπορούσε να ανακόψει την μανία του 76χρονου που από «έμπιστος» της οικογένειας Καρνεση έγινε ο δήμιος της.

Γλυφάδα δολοφονία μακελειό ναυτιλιακή εταιρεία

«Πού είσαι Δέσποινα να σε σκοτώσω;»

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η Ασφάλεια Αττικής, κατάφερε τελευταία στιγμή να σώσει την ζωή της Δέσποινας Καρνέση. Ο 76χρονος μακελάρης, μπούκαρε στο κτίριο της ναυτιλιακής εταιρείας και κατευθύνθηκε άμεσα στο γραφείο της Μαρίας Καρνέση. Αρχικά, είχε αφήσει την καραμπίνα έξω από το γραφείο στο σακ βουαγιάζ, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε ένας καβγάς μεταξύ τους καθώς της ζήτησε να τον προσλάβει πάλι και να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία. Τότε, η Μαρία Καρνέση φέρεται να τον έδιωξε, να τον έσπρωξε έξω από το γραφείο και να κλείδωσε την πόρτα.

Ο 76χρονος άμεσα πήρε την καραμπίνα από το σακ βουαγιάζ και χωρίς κανέναν δισταγμό, πήγε στο γραφείο του Αντώνη Βλασσάκη και τον σκότωσε, ενώ στη συνέχεια φέρεται να πυροβόλησε πισώπλατα και τον πρώην καπετάνιο-εργαζόμενο Η.Κ., ο οποίος μπήκε στη μέση προκειμένου να τον αφοπλίσει, γεγονός το οποίο του κόστισε την ζωή.

Στη συνέχεια, ο μακελάρης επέστρεψε στο γραφείο της Μαρίας Καρνέση, όπου έσπασε την πόρτα και αρχικά την πυροβόλησε στο μπράτσο, ενώ την εκτέλεσε με μία και μοναδική σφαίρα στο κεφάλι.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του enikos.gr, ο 76χρονος τριγυρνούσε σε όλο το γραφείο της ναυτιλιακής εταιρείας και φώναζε μανιωδώς «που είσαι Δέσποινα να σε σκοτώσω;». Η Δέσποινα Καρνέση έντρομη, πρόλαβε με μία υπάλληλο της εταιρείας να κρυφτεί στην τουαλέτα, και τηλεφώνησε άμεσα στην ΕΛ.ΑΣ. λέγοντας «τον ακούω να με ψάχνει για να με σκοτώσει». Τότε άνδρες της ΟΠΚΕ έτρεξαν προς την τουαλέτα και κατάφεραν να απελευθερώσουν τις δύο γυναίκες.

Ο 76χρονος Αιγύπτιος ακούγοντας ότι η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται εντός του κτιρίου, έβαλε τέλος στην ζωή του.

Αυτός είναι ο 76χρονος Αιγύπτιος που δολοφόνησε τρία άτομα και αυτοκτόνησε

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 76χρονος «Άρης» όπως τον φώναζαν, αλλά κατά πληροφορίες το πραγματικό του όνομα ήταν Ελ Μπουράι, εργαζόταν επί 36χρόνια στην ναυτιλιακή εταιρεία και θεωρούνταν και άνθρωπος εμπιστοσύνης, καθώς έμενε στην έπαυλή της στην Γλυφάδα, όπου ζούσε η Μαρία Καρνέση, και φρόντιζε την υπερήλικη μητέρα της.

70χρονος Αιγύπτιος δράστης Γλυφάδα

«Τα αφεντικά ψάχνω, θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω»

Ο δράστης είχε κρατήσει το μπουτόν από το γκαράζ, απ’ όπου και μπήκε στο κτίριο. Σε έναν από τους εργαζόμενους που είδε εκείνη την στιγμή, είπε: «ήρθα να λύσω τους λογαριασμούς μας. Τα αφεντικά ψάχνω, θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω», και ζητούσε από όλους τους υπαλλήλους να αποχωρήσουν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ανακοίνωση για την αιματηρή επίθεση στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικά, αναφέρονται τα εξής:

«Σήμερα, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 10:11, ενημερώθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης, από υπάλληλο ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, ο οποίος βρισκόταν εντός των εγκαταστάσεων, για περιστατικό με πυροβολισμούς.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, της Άμεσης Δράσης, της Ο.Π.Κ.Ε., της Τροχαίας καθώς και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ στο σημείο προσήλθε ομάδα της Ε.Κ.Α.Μ. και διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή γύρω από την εταιρεία και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντός του κτηρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας απεγκλωβίστηκαν δύο εργαζόμενες της εταιρείας.

Όπως διαπιστώθηκε, ο πρώην εργαζόμενος, εισήλθε στο κτήριο και, έχοντας στην κατοχή του καραμπίνα, πυροβόλησε τραυματίζοντας θανάσιμα τρία άτομα, τα οποία βρίσκονταν στον πρώτο όροφο του κτηρίου.

Ακολούθως, ο 76χρονος εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος σε αποθήκη του υπογείου των εγκαταστάσεων. Δίπλα του βρέθηκε η καραμπίνα που έφερε.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα με το οποίο είχε μεταβεί στην εταιρεία ο δράστης, βρέθηκε ένα περίστροφο.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ