Γλυφάδα: «Παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει – Αχ Παναγία μου, να είναι καλά» – Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του καπετάνιου που έπεσε νεκρός

Σε βαρύ πένθος έχουν βυθιστεί οι συγγενείς του πρώην καπετάνιου, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά του Αιγύπτιου δράστη, ο οποίος προκάλεσε το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, το πρωί της Παρασκευής (12/2).

Ο 75χρονος Ηλίας Κουκουλάρης -πρώην καπετάνιος και υπάλληλος στην εταιρεία- πυροβολήθηκε από τον δράστη, όταν προσπάθησε να τον αφοπλίσει. Ο 75χρονος βρισκόταν μαζί με τον γαμπρό της ιδιοκτήτριας της ναυτιλιακής, όταν ο δράστης μπήκε με την καραμπίνα στο γραφείο. Φαίνεται πως με αυτοθυσία επιχείρησε να του πάρει το όπλο, με τον δράστη να αντιδρά και να τον πυροβολεί πισώπλατα, σκοτώνοντάς τον.

Ο γαμπρός του νεκρού καπετάνιου περιέγραψε στους δημοσιογράφους τον τρόπο, με τον οποίο δολοφονήθηκε. «Ο πεθερός μου ήταν μαζί με τον γαμπρό της πλοιοκτήτριας και μπήκε ο κακοποιός με την καραμπίνα μέσα. Πήγε ο πεθερός μου να τον αφοπλίσει, να του αρπάξει την καραμπίνα και αυτός έβγαλε από την τσέπη ένα περίστροφο και τον πυροβόλησε από πίσω, στην πλάτη», δήλωσε ο γαμπρός του 75χρονου.

Η κόρη του 75χρονου εργάζεται, επίσης, στη ναυτιλιακή, αλλά σήμερα είχε άδεια -για καλή της τύχη. Όταν έμαθε ότι ο δράστης έχει ταμπουρωθεί στην επιχείρηση, έσπευσε στο σημείο για να δει τι έχει συμβεί. Γεμάτη αγωνία, μίλησε στους δημοσιογράφους, χωρίς να γνωρίζει ακόμη ότι ο πατέρας της είναι νεκρός. «Πήραμε τους υπαλλήλους κι έτσι έμαθα ότι έχουν βγει έξω, ότι κάποιος βγήκε και άρχισε να πυροβολεί», είπε η κόρη του καπετάνιου.

Ο πρώην καπετάνιος και υπάλληλος στη ναυτιλιακή, Ηλίας Κουκουλάρης

Ώρες αγωνίας έζησε και η σύζυγος του πρώην καπετάνιου, η οποία ενημερώθηκε από νωρίς για το συμβάν στη ναυτιλιακή και επιχειρούσε, μάταια, να επικοινωνήσει με τον άνδρα της. Μην γνωρίζοντας ακόμη για την τραγική εξέλιξη, μίλησε συντετριμμένη στην εκπομπή TLive.

«Τίποτα δεν μου έχουν πει. Ο γαμπρός μου με πήρε από το γραφείο εκεί που δουλεύει και αυτός στον Πειραιά. Και τώρα βλέπω την τηλεόραση, ούτε είχα καταλάβει ακριβώς, δεν είπαν διεύθυνση», είπε αρχικά η γυναίκα. Εξήγησε ότι ο σύζυγός της εργαζόταν στην ναυτιλιακή περίπου 32-33 χρόνια. Εργαζόταν στον τομέα των claims, στις απαιτήσεις. «Είναι καπετάνιος και έχει τελειώσει και οικονομικά», είπε η γυναίκα του.

«Αχ Θεέ μου, πού θα μάθω; Τώρα πάει ο γαμπρός μου, είναι εκεί τώρα πάει… Αλλά παίρνω τηλέφωνο μισή ώρα και… δεν απαντάει το κινητό του. Αχ Παναγία μου, να είναι καλά… Δεν ξέρω τον Αιγύπτιο. Φοβάμαι πάρα πολύ», έλεγε με αγωνία η σύζυγος του 75χρονου, πριν μάθει τα τραγικά νέα.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ