Γλυφάδα: «Ήταν άνθρωπός τους, έμπιστός τους» – Τι λέει πρώην εργαζόμενος της ναυτιλιακής για τον δράστη

Στο φως και μία νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία, στη Γλυφάδα.

Ο 76χρονος δράστης, αιγυπτιακής καταγωγής, μπήκε στην επιχείρηση το πρωί της Δευτέρας (12/2), ανέβηκε τις σκάλες και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, τον γαμπρό της και έναν πρώην καπετάνιο, υπάλληλο της εταιρείας. Στη συνέχεια, ο 76χρονος πήγε στο υπόγειο, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Ένας πρώην εργαζόμενος της εταιρείας μίλησε στην εκπομπή LiveNews για τον 76χρονο δράστη, που είχε βαπτιστεί «Άρης». Όπως λέει, ήταν άνθρωπος «της οικογένειας» των εφοπλιστών και «έμπιστός τους».

«Τον Άρη, πώς δεν τον ξέρω; Λίγο έλειψε να δώσω και αίμα για τον Άρη. Ήταν άνθρωπός τους, έμπιστός τους. Έπεσα από τα σύννεφα και όταν μου το είπε φίλος μου “ότι ένας Αιγύπτιος…”. Ξέρω πως Αιγύπτιους ναυτικούς δεν είχαν μέσα. Λέω, να δεις που είναι ο Άρης. Ήταν δικός τους, της οικογένειας άνθρωπος. Ήταν ο άνθρωπός τους, στους Πεταλιούς. Έχουν ένα νησί. Εγώ, όσο τον γνώριζα ήταν καλό παιδί, πολύ καλό παιδί. Τον είχε βαφτίσει η μάνα των γυναικών (σσ. της οικογένειας Καρνέση)».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ