Λευκάδα: Τραγωδία για μια selfie; – Η μαρτυρία για τις συνθήκες θανάτου του 50χρονου στην παραλία Κάθισμα

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες θανάτου του 50χρονου τουρίστα στην παραλία Κάθισμα στην Λευκάδα το Σάββατο.

Τραγωδία στη Λευκάδα: Η μάχη των ναυαγοσωστών να φτάσουν τον κολυμβητή που «κατάπιαν» τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ilefkada.gr, ο 50χρονος και η σύζυγός του προσπάθησαν να βγάλουν selfie στα κύματα παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Έτσι τα κύματα παρέσυραν τόσο τον άτυχο άνδρα όσο και την σύζυγό του, η οποία επίσης κινδύνευσε να πνιγεί. Σύμφωνα με μαρτυρίες και συγκεκριμένα Σέρβου τουρίστα, ο οποίος βρισκόταν εκεί με την οικογένειά του και ακόμα δεν έχει συνέλθει από το σοκ, είδε το ζευγάρι να βγάζει selfie και την γυναίκα να την παρασύρουν τα κύματα.

Λευκάδα: Τραγωδία με πνιγμό κολυμβητή στο Κάθισμα – Ναυαγοσώστης έσωσε την σύζυγό του

«Αμέσως έτρεξα, παρά το ότι η γυναίκα και η κόρη μου ούρλιαζαν και προσπάθησα να την πιάσω. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και οι δύο κάτω από το νερό και νομίζω ότι το κύμα μας πέταξε στην ακτή. Στη συνέχεια, κάποιοι την πήραν από τα χέρια μου και την έσυραν στην άμμο και σε ασφαλή περιοχή. Τότε αντιληφθήκαμε τον σύζυγό της γιατί η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει», είπε  ο αυτόπτης μάρτυρας.

Οι δύο ναυαγοσώστες που βρίσκονταν στο σημείο έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να φτάσουν στον άτυχο άνδρα και να τον βγάλουν στην ακτή. Ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός και παρά την πάλη των ναυαγοσωστών με τα τεράστια κύματα, δεν μπόρεσαν να ανασύρουν τη σορό του στην παραλία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ