Λάζαρος Λασκαρίδης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας – Το ιατρικό ανακοινωθέν

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Λάζαρος Λασκαρίδης, στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν.Α. «Γεννηματάς». Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και τις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Λάζαρος Λασκαρίδης: Αυτό είναι το σημείο που έπεσε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας – ΦΩΤΟ

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης βρέθηκε στο κενό, ενώ είχε βγει για να καπνίσει σε μπαλκόνι κατά τη διάρκεια των εγκαινίων βιβλιοθήκης στην οδό Ανδρομάχης, που έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης (27/4).

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Λάζαρο Λασκαρίδη

Η διοίκηση του «Γεννηματάς» ανακοίνωσε τα εξής:

Λάζαρος Λασκαρίδης: Διασωληνωμένος ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας – Πώς υποχώρησε το κάγκελο

Άνδρας, ημεδαπός, Αντιδήμαρχος Καλλιθέας (Λ.Λ), διακομίσθηκε στα Επείγοντα του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς» στις 27/4/2023 και ώρα 18.24 ως πολυτραυματίας, σε κωματώδη κατάσταση με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης καθώς και κατάγματα πλευρών.

Διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι –μετά από αξονική τομογραφία εγκεφάλου και θώρακα – από την Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου.

Λάζαρος Λασκαρίδης: Αγωνία για τον αντιδήμαρχο Καλλιθέας που έπεσε από μπαλκόνι – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

Μεταφέρθηκε στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Νευροχειρουργικής Κλινικής όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κλινική κατάσταση και τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ