Γιώργος Καραϊβάζ: Οι πρώτες δηλώσεις της συζύγου του μετά τις δυο συλλήψεις – «Νιώθω δικαιωμένη»

«Νιώθω δικαιωμένη. Είμαι σίγουρη θα φτάσει μέχρι το τέλος» δήλωσε η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ, μετά τις δύο συλλήψεις στις οποίες προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία για τη δολοφονία του συζύγου της Γιώργου Καραϊβάζ.

Γιώργος Καραϊβάζ: Τα «κλειδιά» που οδήγησαν στη σύλληψη των δύο αδελφών – Σεσημασμένοι οι δράστες

«Το πίστευα (σ.σ. ότι θα έρθει αυτή η στιγμή). Και αυτό φαίνεται από τις τελευταίες μου συνεντεύξεις που έγιναν με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων από την δολοφονία του Γιώργου. Ήμουν πεπεισμένη ότι θα έχει θετική έκβαση η κατάσταση, από τις επαφές μου με τον διευθυντή του ανθρωποκτονιών. Σήμερα νωρίς το μεσημέρι με ενημέρωσε ότι έχουν ήδη προβεί σε δύο συλλήψεις» ανέφερε η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ, μιλώντας στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Και συνέχισε: «Δεν γνωρίζω εάν θα γίνουν στην συνέχεια άλλες συλλήψεις. Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη. Νιώθω δικαιωμένη. Είμαι σίγουρη θα φτάσει μέχρι το τέλος. Πιστεύω όμως ότι για να προβούν στις συλλήψεις αυτές έχουν όλο το πλέγμα γύρω από τη δολοφονία του Γιώργου, διότι -όπως έχω πει- ανώτατος αξιωματικός μου είχε πει ότι είναι θέμα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία να συλληφθούν οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ».

Δύο συλλήψεις για την δολοφονία Καραϊβάζ – Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου

«Ευχαριστώ τους Έλληνες αξιωματικούς οι οποίο με πολύ κόπο και προσπάθεια κατάφεραν να συλλάβουν τους ανθρώπους αυτούς. Είμαι πεπεισμένη ότι η Ελληνική δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει» κατέληξε η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ