Λάζαρος Λασκαρίδης: Αυτό είναι το σημείο που έπεσε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας – ΦΩΤΟ

Κρίσιμα είναι τα επόμενα δύο 24ωρα, καθώς ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης, νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Ο αντιδήμαρχος βρέθηκε στο κενό, ενώ είχε βγει για να καπνίσει στο μπαλκόνι κατά τη διάρκεια των εγκαινίων βιβλιοθήκης στην οδό Ανδρομάχης.

Λάζαρος Λασκαρίδης: Διασωληνωμένος ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας – Πώς υποχώρησε το κάγκελο

Ο αντιδήμαρχος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» προκειμένου να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα στο κεφάλι, που προκλήθηκε από την πτώση.

Οι εικόνες από το σημείο είναι ενδεικτικές. Μάλιστα όταν έφτασε το ασθενοφόρο χρειάστηκε η συνδρομή των πυροσβεστών για να μπορέσουν να τον απεγκλωβίσουν από το σημείο και να τον μεταφέρουν στο ασθενοφόρο.

Λάζαρος Λασκαρίδης: Αγωνία για τον αντιδήμαρχο Καλλιθέας που έπεσε από μπαλκόνι – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

Λάζαρος Λασκαρίδης: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας – Υποχώρησε κάγκελο μπαλκονιού και έπεσε από μεγάλο ύψος

Πώς έγινε το ατύχημα

Ενώ ο Λάζαρος Λασκαρίδης βρισκόταν στα εγκαίνια της βιβλιοθήκης, σε ένα κτίριο το οποίο νοικιάζεται και δεν ανήκει στον δήμο, αποφάσισε να βγει σε ένα μπαλκονάκι στην πίσω πλευρά που βλέπει στον ακάλυπτο. Όπως σημειώνεται το εν λόγω μπαλκόνι δεν το χρησιμοποιούσαν ιδιαίτερα και το κάγκελο που υποχώρησε ήταν σκουριασμένο. Κάτι που μπορεί να εξηγήσει το πώς έσπασε τόσο εύκολα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αντιδημάρχου. Το ύψος σύμφωνα με πηγές είναι περίπου 2,80 μ.

Σημειώνεται ότι το κτίριο είναι παλιό, της δεκαετίας του ’60.

Πέφτοντας,  ο Λάζαρος Λασκαρίδης  χτύπησε  στο κεφάλι. Αρχικά έχασε τις αισθήσεις του από την πτώση αλλά τις ανέκτησε λίγα λεπτά αργότερα. Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για καθυστέρηση του ασθενοφόρου περίπου 45 με 50 λεπτά.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βαριά κάκωση στον θώρακα.

ΦΩΤΟ: kallitheaonline.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ