Λάζαρος Λασκαρίδης: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας – Υποχώρησε κάγκελο μπαλκονιού και έπεσε από μεγάλο ύψος

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, και δημοσιογράφος, Λάζαρος Λασκαρίδης, ο οποίος έπεσε από μπαλκόνι.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης βρισκόταν σε εκδήλωση εγκαινίων βιβλιοθήκης προς τιμήν του αείμνηστου δημάρχου Θέοδωρου Ψαλιδόπουλου στην οδό Ανδρομάχης, όταν κάποια στιγμή ακούμπησε το κάγκελο μπαλκονιού, το οποίο υποχώρησε, με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρεθεί στο κενό.

Πέφτοντας,  ο Λάζαρος Λασκαρίδης  χτύπησε  στο κεφάλι και τραυματίστηκε βαριά. O Λάζαρος Λασκαρίδης χειρουργείται στο Γενικό Κρατικό Αθήνας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο αντιδήμαρχος βγήκε στο μπαλκόνι και στηρίχτηκε στο κάγκελο, αλλά αυτό υποχώρησε με αποτέλεσμα ο Λάζαρος Λασκαρίδης να πέσει ξαφνικά  με την πλάτη στο έδαφος.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι έχασε τις αισθήσεις του, αλλά τις ανέκτησε λίγα λεπτά αργότερα. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ωστόσο  για την μεταφορά του φορείου από το σημείο προς το ασθενοφόρο, χρειάσθηκε να συνδράμουν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, γιατί το σημείο  που είχε πέσει ήταν δυσπρόσιτο.

Από την πτώση ο Λάζαρος Λασκαρίδης υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βαριά κάκωση στο θώρακα. Οι ιατροί στο «Γ.Γεννηματάς» περιγράφουν ως κρίσιμη την κατάσταση του Λάζαρου Λασκαρίδη, αφού διαπιστώθηκε ότι έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Αμέσως μπήκε στο χειρουργείο,  ωστόσο οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί για την εξέλιξη της υγείας του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ