Λάρισα: «Πιθανόν οικειοθελώς» έπεσε η 13χρονη από τον τρίτο όροφο λέει γιατρός του νοσοκομείου

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση η 13χρονη που χθες(17/5) το μεσημέρι, στην περιοχή των Αγίων Σαράντα στη Λάρισα, βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στο onlarissa.gr, η παιδοχειρουργός και υπεύθυνη της παιδοχειρουργικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας Ελένη Καρβούνη πρόκειται για μία πτώση που έγινε «πιθανόν οικειοθελώς».

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της 13χρονης η κ. Καρβούνη ανέφερε ότι η 13χρονη φέρει κατάγματα στα πλευρά, την λεκάνη αλλά και θλάση ήπατος και πνεύμονα.

Σημείωσε, επίσης, πως «θα χρειαστεί αρκετός χρόνος νοσηλείας», ενώ ευτυχώς το κορίτσι «δεν φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δεν απειλείται η ζωή της», υποστήριξε η κ. Καρβούνη, η οποία σημείωσε η ανήλικη παρακολουθείται και από παιδοψυχολόγους.

«Μια χαρά, είμαστε καλά», τονίζει ο πατέρας της 13χρονης, ο οποίος έσπασε το πόδι του στην προσπάθεια του να αποτρέψει την πτώση της κόρης του από τον τρίτο όροφο.

Πάντως, το συμβάν προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι έκαναν λόγο στον Alpha για μία ήσυχη οικογένεια που δεν είχε δώσει δικαιώματα.

Αξίζει να σημειωθεί, ακόμη, ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη φαίνεται να στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς η πορεία της μετά την πτώση από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, σταμάτησε σε τέντα μπαλκονιού με αποτέλεσμα να ανακοπεί η ορμή του κορμιού της και όπως όλα δείχνουν βρέθηκε με μικρότερη ταχύτητα στο έδαφος.

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος του δεύτερου ορόφου στου οποίου την τέντα έπεσε το παιδί προτού βρεθεί στο έδαφος, αναφέρει: «Σε μια φάση ακούστηκε ένας θόρυβος πάνω στην τέντα και φώναξαν “έπεσε το παιδί”, έτρεξαν οι άνθρωποι, ο πατέρας δηλαδή έτρεξε πανικόβλητος κατεβαίνοντας τα κάγκελα και έσπασε το πόδι του. Ευτυχώς ήταν τυχερό στην ατυχία του το παιδί γιατί δεν προσγειώθηκε με το κεφάλι, έπεσε πλαγίως και το μέρος ήταν καθαρό. Η γυναίκα μου, μου είπε ότι στην αρχή μιλούσε σιγά, μετά μιλούσε κανονικά το κορίτσι και είχε τις αισθήσεις του, ο γιος μου τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ που ήρθε σε 5 λεπτά. Πρέπει να είχαν κάποια ένταση αλλά συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες κάποιες στιγμές να μαλώνουν».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ