Λάρισα: Διέλυσε το αυτοκίνητο με τσεκούρι θέλοντας να επιτεθεί στον οδηγό – ΦΩΤΟ

“Γυαλιά καρφιά” έκανε αυτοκίνητο σε περιοχή της Λάρισας ένας άνδρας το πρωί της Τετάρτης, αφού επιτέθηκε στον οδηγό και μάλιστα για ασήμαντη αφορμή.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα onlarissa.gr, το περιστατικό συνέβη στο χωριό Μάνδρα, όταν άνδρας, κάτοικος του χωριού, άρπαξε ένα τσεκούρι και πήγε να επιτεθεί στον οδηγό που εκείνη την στιγμή βρίσκονταν στο όχημα του. Το θύμα της επίθεσης ήταν ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Σπύρος Καδόγλου.

Ο δράστης ξεκίνησε να χτυπά με μένος το αυτοκίνητο με το τσεκούρι, σπάζοντας ένα – ένα τα τζάμια του. Αμέσως, ο κ. Καδόγλου που αντιλήφθηκε ότι ο άνδρας ήταν εκτός εαυτού, προσπάθησε να τον ηρεμήσει και έσπευσε να απομακρυνθεί από το σημείο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αφορμή της επίθεσης ήταν τα απομεινάρια από το κλάδεμα που έκανε η υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Λαρισαίων, τα οποία στη συνέχεια τοποθετήθηκαν σε χώρο έξω από το χωριό, κοντά σε σημείο όπου υπάρχει περιουσιακό στοιχείο της οικογένειας του δράστη. Το συγκεκριμένο γεγονός φαίνεται να τον ενόχλησε και για τον λόγο αυτόν αποφάσισε να επιτεθεί στον πρόεδρο.

Ο κ. Καδόγλου έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει υποβάλει μήνυση. Πάντως, είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το αυτοκίνητο μετά την επίθεση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ