Λαμία: Ψυχιατρική εξέταση θα ζητήσει η οικογένεια του αστυνομικού που χτύπησε νοσηλεύτριες

Ψυχιατρική εξέταση θα ζητήσει η οικογένεια του αστυνομικού που προκάλεσε πανικό στο Νοσοκομείο Λαμίας. Ο 44χρονος που είναι γιος ασθενούς – συνοδός που νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική, για άγνωστο λόγο χτύπησε δύο νοσηλεύτριες και στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου, βρίζοντας και απειλώντας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο αστυνομικός που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα της Αττικής ήταν εκτός υπηρεσίας και σε άδεια.

Συνόδευε τον πατέρα του ο οποίος είναι ασθενής και νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Λαμίας.

Αφού χτύπησε τις δύο νοσηλεύτριες, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, βγήκε στο μπαλκόνι σε κατάσταση αμόκ, έβριζε τους πολιτικούς και στη συνέχεια απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά στο νοσοκομείο και θα κάψει ολόκληρη τη Λαμία.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έσπευσε στον χώρο και με πολύ δύσκολα, οι συνάδελφοί του αστυνομικοί κατάφεραν να τον απομακρύνουν και να τον οδηγήσουν στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Την ίδια ώρα οι νοσηλεύτριες μεταφέρθηκαν στα επείγοντα για εκτίμηση της κατάστασής τους, ενώ αναμένεται να κατατεθεί από το Ίδρυμα μήνυση κατά του ανθρώπου που προκάλεσε το σοβαρότατο επεισόδιο.

Ο αστυνομικός – συνοδός έχει συλληφθεί με τις κατηγορίες της σωματικής βλάβης, της εξύβρισης και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ